Přivítejme Sokolov v RUDÉM PEKLE

Zveřejněno 15.03.2014 | mk
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O – Po krátké pauze bude od pondělí pokračovat play-off již svým závěrečným "Final-four". Vítězové obou semifinálových sérií postoupí do kvalifikace o 1.ligu. V pondělí pocestují Plameny na západ republiky a ve středu se již diváci dočkají další velké bitvy. Sokolovští Banící přijedou na Bouchalky a všichni příznivci žďárských Plamenů by je měli pořádně přivítat. Vedení klubu vyhlašuje na středu RUDÉ PEKLO! Je to snadné – přijďte na hokej v červeném!

Všechny letošní zápasy play-off se vyznačují parádní atmosférou, která se zápas od zápasu stupňuje a při posledním utkání byla kulisa naprosto fascinující až z toho šel mráz po zádech. Vedení klubu proto chce pokračovat v tomto trendu a na závěrečné kolo play-off vyhlásilo akci RUDÉ PEKLO.

Cílem je podpořit skvělou hokejovou atmosféru a vytvořit maximální podporu pro žďárské hokejisty nejen po stránce akustické, ale nyní i optické. Každý kdo chce podpořit Plameny, měl by se do akce připojit. Není to nic složitého, stačí přijít ve středu na hokej a mít na sobě něco červeného. Samozřejmě se jedná o svrchní část oděvu. Nezáleží v čem půjdete a je jedno jestli to bude bunda, dres, mikina, svetr, vesta, triko, ale třeba i čepice či šála, důležitá je červená barva. Prostě cokoli a co nejvíce červeného…

Pokud chcete tuto akci podpořit, řekněte to všem známým a kamarádům a šiřte videopozvánku: