Víkendový hokejový program bude zachraňovat mládež

Zveřejněno 06.12.2013 | mk
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U – Poté, co oznámily Klatovy, že v sobotu nepřijedou k zápasu 20.kola 2.ligy, omezí se hokejový program o víkendu pouze na mládežnické zápasy. V pátek se představí starší dorostenci v zápase proti Strakonicím, v sobotu se utkají žáci s Třebíčí a v neděli můžete přijít povzbudit juniory v boji proti Frýdku – Místku.

Foto: René Rámiš

JUNIOŘI

Ve svízelné situaci se nachází junioři. Na předposlední příčce je dělí od sestupových vod pouhé čtyři body a navíc se trenér Václav Marek musí potýkat s marodkou. V pátek se nejstarší mládežnická kategorie pokusí přerušit čtyřzápasovou sérii porážek na ledě Prostějova. Tímto zápasem zahájí junioři druhou – nadstavbovou část sezóny, ve které již půjde do tuhého. S týmy, které po první části skončily na 5. – 10. místě budou bojovat o udržení v soutěži. V neděli pak budou ve svém snažení pokračovat doma na Bouchalkách, kde přivítají hokejisty z Frýdku – Místku.

Zápas Ligy juniorů SKLH Žďár nad Sázavou – HC Frýdek Místek začíná v neděli 8.12.2013 ve 14:15.

STARŠÍ DOROST

Starší dorostenci zastavili čtyřzápasovou šňůru porážek již minulou neděli a v pátek budou chtít navázat další výhrou nad beznadějně posledními Strakonicemi. Také starší dorostenecká kategorie, vstupuje tímto zápasem do druhé části soutěže, avšak na rozdíl od svého juniorského kolegy, může mít trenér Kulíšek klidné spaní. Na sestupovou poslední příčku, disponuje před pátečním zápasem dvacetibodovým náskokem a drží si šesté místo. V neděli mají starší dorostenci volno, protože zápas v Táboře byl odložen na 30.prosince.

Zápas C.E.B. ligy staršího dorostu SKLH Žďár nad Sázavou – HC Strakonice začíná v pátek 6.12.2013 v 19:30.

MLADŠÍ DOROST

Mladší dorostenci tento týden vstoupí do třetí čtvrtiny základní části extraligy. Druhou polovinu soutěže zahájí mladé Plameny v neděli krajským derby na ledě Dukly Jihlava. Po překvapivém vítězství v minulém kole nad lídrem tabulky Libercem, se pokusí žďárské hokejové naděje překvapit i aktuálně druhý celek soutěže z krajského města, tak jako se jim to podařilo v úvodním kole. Ve čtvrtek pak přivítají na Bouchalkách Slavii Praha, se kterou mají po dvou letošních zápasech Sobotkovi svěřenci stoprocentní bilanci.

Zápas ELIOD extraligy mladšího dorostu SKLH Žďár nad Sázavou – HC Slavia Praha začíná ve čtvrtek 12.12.2013 v 16:30.

ŽÁCI

Obě žákovské kategorie mají na programu svá utkání v sobotu, kdy na Bouchalkách přivítají stejně staré hokejisty Horácké Slávie Třebíč.

Zápas Ligy mladších žáků SKLH Žďár nad Sázavou – SK Horácká Slavia Třebíč začíná v sobotu 7.12.2013 ve 11:15.

Zápas Ligy starších žáků SKLH Žďár nad Sázavou – SK Horácká Slavia Třebíč začíná v sobotu 7.12.2013 ve 13:15.

Přehled domácích víkendových zápasů mládeže

Pátek 6.12.2103, 19:30 C.E.B. liga staršího dorostu: SKLH Žďár nad Sázavou – HC Strakonice
Sobota 7.12.2013, 11:15 Liga mladších žáků: SKLH Žďár nad Sázavou – SK Horácká Slavia Třebíč
Sobota 7.12.2013, 13:15 Liga starších žáků: SKLH Žďár nad Sázavou – SK Horácká Slavia Třebíč
Neděle 8.12.2013, 14:15 Liga juniorů: SKLH Žďár nad Sázavou – HC Frýdek - Místek

Žďárské hokejové naděje se těší na vaši podporu – VSTUP ZDARMA