V přípravě jsme nestačili na Břeclav

Zveřejněno 13.08.2008 | Klub
Včera nastoupili k prvnímu přípravnému zápasu naši muži. Trenéři v tomto zápase dali příležitost všem hráčům, kteří se zatím zapojili do přípravy. Na ledě se tak v našem dresu objevilo 27 hráčů. V brance dostali příležitost Kochánek a Saifr, v obraně Koželuh, Souček,Fibikar, Doležal, Pleva, Sobotka R., Sláma, Říčan, Dvořák a v útoku Sobotka M., Plachý, Kaut, Vránek, Dítě, Ptáček, Šulc, Havelka, Muhlfait, Štěpánek, Plch, Zadina, Novák, Kavalír, Němec, Štros.
Pro Břeclav to bylo již druhé přípravné utkání (porážka 2:4 v Pelhřimově) a vstup do zápasu měla doslova raketový, když už po 10 vteřinách šla do vedení. Na našich hráčích bylo znát, že se jedná o první zápas sezóny. Naše hra byla plná nepřesností , nedařila se kombinace a své udělal i nekvalitní led.

Po relativně vyrovnané první polovině zápasu jsme po prostřídání sestavy na soupeře nestačili a výsledkem byla vysoká porážka 4:10. Domácí trenér Benc po zápase přiznal, že ho zklamal přístup některých hráčů, kteří by měli bojovat o místo v kádru. Již zítra sehraje naše družstvo další přípravný zápas v Pelhřimově. Tam už pojede zúžený kádr, navíc je v jednání příchod dalších hráčů.