2.liga má již kompletní program. Chotěboř zažije comeback

Zveřejněno 26.06.2013 | mk
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U / P R A H A – Minulý týden VV ČSLH s definitivní platností posvětil předložený model pro nadcházející sezónu třetí nejvyšší soutěže. Do poslední chvíle však visel otazník nad jediným volným místem skupiny „A“ po bankrotujícím Písku. Dnes však bylo potvrzeno, že jej přijala Chotěboř, která tak přes vypadnutí v baráži opět nebude chybět ve druholigovém pelotonu. Tím dnes mohl být zkompletován program zápasů celé skupiny, který vám zároveň přinášíme.

Ilustrační foto: Tomáš Marek

Fanoušci si mohou již dnes v kalendáři zatrhnout červenou tužkou datum 14.září, kdy vypukne kolotoč nového ročníku 2. hokejové ligy. Premiéra čeká na žďárské hokejisty na ledě soupeře a hned na úvod to bude pěkný zájezd do severočeského Děčína.

Před domácím publikem se Plameny poprvé představí další sobotu 21.září a stejně jako v předchozích dvou letech bude prvním týmem, který zavítá na Bouchalky celek Chotěboře. První hrací středa bude následovat hned poté, tedy 25.září a Sobotkův tým se vydá na západ Čech do Klatov.

Hokejoví příznivci se mohou těšit na celkem 11 nových soupeřů (HC Draci Bílina, HC Milevsko 2010, HC Stadion Vrchlabí, HC Řisuty, HC Děčín, HC Kobra Praha, HC Klatovy, HC Klášterec nad Ohří, HC Tábor, HC Baník Sokolov, TJ Jablonec nad Nisou), které se vám pokusíme během následujícího období postupně představit.

Kompletní rozlosování 2.ligy 2013-14.