Přijďte se dnes rozloučit s uplynulou sezónou!

Zveřejněno 22.03.2013 | mk
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U - Zhodnocení sezóny, plány a vyhlídky do budoucna a odpovědi na dotazy novinářů, fanoušků i veřejnosti. To bude hlavní náplní dnešní veřejné tiskové konference SKLH Žďár nad Sázavou na zimním stadionu, která začíná v 16:00. Následovat pak bude zápas mezi žďárskými Plameny a jejich příznivci a novináři.
Beseda bude probíhat v kancelářských prostorách SKLH Žďár nad Sázavou v pravém horním rohu zimního stadionu. Zúčastní se jí generální manažer klubu Miloslav Šimon, trenér "A" mužstva a šéftrenér mládeže Martin Sobotka, kapitán Plamenů Jiří Plachý a někteří další hráči.

Zajímavá podívaná pak bude k vidění i na ledové ploše. Jak je známo, fanoušci často kritizují a radí hráčům, jak by měli hrát. A tak dnes jim to předvedou. V 18:15 vyjede na led v této sezóně naposledy kapitán Plachý se svoji družinou a proti nim se postaví mužstvo složené z fanoušků, příznivců, sponzorů a novinářů.

Přijďte si buď zahrát nebo alespoň podívat na atraktivní hokejové klání, které začíná v 18:15. Ještě předtím si ale nenechte uniknou zajímavé informace a zhodnocení uplynulé sezóny na veřejné tiskové konferenci, která začíná v 16:00