Mladší dorost je krůček od Extraligy. Udělá jej dnes?

Zveřejněno 20.03.2013 | mk
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U - Mohutným finišem v posledních zápasech vykřesaly mladší dorostenci žďárských Plamenů zpět naději na postup do Extraligy. Základem k tomu byly dvě výhry nad největším konkurentem v boji o nejvyšší soutěž Horáckou Slávií Třebíč. Mimořádně důležité bylo úterní vítězství Žďáru 2:5 na třebíčském ledě. Žďárským mladíkům chybí již jen poslední krůček. Pokud ve čtvrtek neprohrají s HC Krkonoše, budou moci slavit historický postup do Extraligy a vy můžete být u toho!

Foto: Tomáš Marek

Pokud skutečně ve čtvrtek žďárské hokejové naděje postup do Extraligy vybojují, bude to přesně po patnácti letech, co se tento úspěch podařil jejich dnes již slavným předchůdcům. V roce 1998 u toho byli takoví hráči jako pozdější mistři světa Petr Koukal a Petr Vampola nebo extraligový brankář Milan Řehoř, ale také současní nebo bývalí hráči žďárského „áčka“ jako Luboš Kunstmüller, Tomáš Smejkal, Jakub Vránek nebo Aleš Koželuh, Pavel Prachař či Martin Němec.

Nenechte si tedy ujít tuto historickou událost, abyste si jednou, až budete při mistrovství světa fandit českému týmu, mohli říct: „Jo, tyhle kluci tenkrát ve Žďáře udělali Extraligu a já jsem tam byl(a)“.

Přijďte pomoci mladým žďárským Plamenům ke splnění jejich prvního velkého hokejového snu. Zároveň by jim plný stadion a podpora diváků byla tou nejlepší odměnou za tvrdou práci v tréninku a bojovnost v zápasech.

Srdečně zveme všechny příznivce žďárského hokeje na tento nevšední zápas, který bude současně tečkou za letošní velmi úspěšnou sezónou žďárských Plamenů ve všech kategoriích.

SKLH Žďár nad Sázavou – HC Krkonoše
čtvrtek 21.března v 16:30 – zimní stadion na Bouchalkách ve Žďáře nad Sázavou
VSTUP ZDARMA