Slavnostní zahájení a propagace play-off: „Děkujeme!“

Zveřejněno 09.03.2013 | mk
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U - Tímto článkem bychom se ještě chtěli vrátit k slavnostnímu zahájení letošního play-off a celé marketingové podpoře vrcholu sezóny. Samotné zahájení i celá propagace se setkala s pozitivním ohlasem a tak bychom rádi seznámili čtenáře s tím, kdo se na tom podílel a komu patří naše vděčnost a poděkování. Zároveň se můžete podívat na videozáznam slavnostního zahájení.

Foto: Josef Bárta

Tímto článkem bychom rádi poděkovali všem partnerům a všem, kteří se na podpoře začátku play-off podíleli. Všichni to dělali nezištně buď zcela zdarma nebo jen za nejnutnější režijní náklady a jen díky tomu jsme si mohli takovouto rozsáhlou PR kampaň v našich skromných finančních podmínkách dovolit.

Jako první byl na světě pozvánkový videoklip na play-off a grafika pro další propagaci na webu, na letácích či na reklamních obrazovkách. V této souvislosti děkujme grafikovi Janu Černému, TV Vysočina, tiskárně a designovému studiu MPJ a provozovatelům reklamních obrazovek firmě SM Consulting a DK Žďár.

Páteční „Ladění na play-off“ bylo poznamenáno nepřízní počasí, ale přesto dokázala, podle dostupných reakcí, oslovit značné množství lidí. Akce na náměstí Republiky se uskutečnila díky spolupráci s Českým rozhlasem Region a pivovarem Ježek. Obdiv a poděkování si zaslouží moderátorka Tamara Pecková, která přes velkou zimu neúnavně a profesionálně bavila přihlížející a kolemjdoucí diváky.

Samotné slavnostní zahájení v sobotu před zápasem opět provázela moderátorka Českého rozhlasu Region Tamara Pecková a opět se s nelehkým úkolem vypořádala na jedničku. Celou akci ozvučila a nasvítila firma STEP Petra Stejskala. Pyrotechnické efekty prezentovala firma Ohňostroje Luboš Smištík. Zpěv klubové i národní hymny zazněl v podání Radima Píbila - frontmana kapely Exit, která je autorem právě žďárské hokejové hymny.

Děkujeme také všem, kteří umožnili vyvěšení našich plakátů a všem dobrovolníkům, kteří jakkoli pomohli se zdařilou propagací. Městu Žďár pak děkujeme za uveřejnění pozvánek ve vysílání městského rozhlasu a na webových stránkách.

Na vysoké návštěvnosti obou čtvrtfinálových zápasů mají značný podíl také naši mediální partneři, kteří věnovali a věnují play-off jako jedné z vrcholných sportovních událostí v našem městě, odpovídající publicitu. Z tištěných médií je to především Žďárský deník a Týdeník 5+2 dny. Z těch elektronických již zmiňovaný Český rozhlas Region a TV Vysočina.

Jak všichni ví, pro Plameny play-off zdaleka nekončí a ještě nejméně příští týden bude Žďár žít semifinálovou sérií, takže se nadále budete setkávat s propagací a pozvánkami na zápasy. I když by se dalo říci, že již není žádná reklama potřebná, protože sami hokejisté vyslali všem sportovním fanouškům tu nejlepší možnou pozvánku na další zápasy.

Zde můžete zhlédnout videozáznam slavnostního zahájení play-off 2013.