Začínáme v Nymburku, následuje domácí derby s Chotěboří

Zveřejněno 16.07.2012 | ok
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U - Přípravy na novou sezonu už jsou dávno v plném proudu, ale oficiální rozpis soutěže vyšel na svět teprve nedávno a my vám vypíchneme zajímavé body. Nový ročník začíná 15. září a končí posledním zápasem 27. února na ledě Hodonína. V soutěži bude definitivně chybět Trutnov, začínáme na ledě Nymburku.

Pokud se už nemůžete dočkat až uvidíte své Plameny na domácím ledě v mistrovském zápase, počkáte si až do 2. kola respektive do 19. září, kdy přijede "oblíbený" soupeř z Chotěboře. V úvodním kole sezony 2012/2013 žďárští hokejisté pocestují do Nymburka.

Fanoušci Plamenů však budou ošizeni o soupeře, na kterého se mnozí těšili a tím je Trutnov, který definitivně do příštího ročníku druhé ligy nenastoupí. ČSLH zůstal neoblomný, tentokráte neustoupil a Draky do soutěže nepustí.

Našeho posledního čtvrtfinálového soupeře prověříme v 6. kole, 6. října v Brně. Doma poté na svátek 17. listopadu a stejně jako v loňském roce se mezi vánočními svátky bude hrát na Technice.

V soutěži je však nováček nahrazující Kutnou Horu a tím jsou Moravské Budějovice. Kromě toho, že Sršně nahrazují Žihadla, nikdo moc neví co má očekávat. Ta si atmosféru žďárského stadionu vyzkoušejí poprvé v 7. kole, 13. října. O tom jak Žihadla budou připravena na sezónu, by však mohly něco napovědět již přípravné zápasy, ve kterých se s nimi Plameny dvakrát utkají.

Derby se Spartakem Pelhřimov, který i přes všechny spekulace, že tamní hokej končí přetrvává v soutěži, čekají Plameny vždy v předposledním kole každé čtvrtiny. Ty pak budou uzavírat souboje s úřadujícím mistrem 2. ligy Střed Hodonínem. 27.února se v Hodoníně odehraje poslední utkání základní části letošní soutěže.

Kompletní rozlosování základní části skupiny Střed najdete zde. Víkendové zápasy jsou zatím psány na sobotu, ale bude záležet až na tom, jaké hrací dny jednotlivé kluby zvolí. Zatím víme s jistotou pouze to, že ve Žďáře se bude opět hrát v neděli.