O třetí výhru v řadě budou Plameny hrát s Kolínem

Zveřejněno 29.08.2016 | Barbora Hronková
SC Kolín SKLH Žďár nad Sázavou
Přípr.4, čtvrtek 18.8.2016 18:00 Kutná Hora
SC Kolín - SKLH Žďár nad Sázavou KOL - ZNS
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U – V úterý večer na Plameny čeká souboj s Kolínem. Budou se snažit zvrátit porážku z minulého přípravného zápasu s tímto soupeřem, kdy konečný výsledek činil 4:1. Žďárští navíc po sérii proher už dokázali uhrát dvě vítězství a jejich výkony se zápas od zápasu zlepšují. Proto budou bojovat o to tvrději a výhoda domácího ledu jim k tomu snad pomůže.

Do minulého duelu s Kozly vyslali Žďárští spíše mladší hráče, aby se předvedli. Teď se už ale sestava Plamenů blíží do finále, a proto se i na zítřejší Kolín vrhnou plnými silami a zkusí ho porazit a tím získat další výhru. To ale nebude vůbec jednoduché.

Kolín má za sebou sice jenom pět přípravných zápasů, ale z toho jsou 4 vítězné. První tři výhry měly jasný výsledek - 3:1, 4:1 a 7:0. Duel s Havlíčkovým Brodem jim ale nesvědčil a dokazuje to i výsledek 6:1. Poslední boj, který mají Kozlové za sebou, je s Nymburkem - 6:5, kde se dostalo až na nájezdy. Je tedy jasné, že se i Kolín bude snažit vrátit ke své úspěšné sérii prvních tří zápasů s velmi jasným výsledkem, proto to bude boj opravdu napínavý.

Do začátku sezony zbývají Plamenům už jen tři zápasy - Kolín, Velké Meziříčí a Pelhřimov. Proto je jasné, že Žďár bude chtít své dvě současné výhry potvrdit třemi dalšími. A protože je jasně vidět dobrá forma týmu, je možné, že se mu to podaří. Všechny duely se odehrají na Bouchalkách, tak si je nenechte ujít a přijďte hráče podpořit!