O první výhru Plameny zabojují s Kolínem

Zveřejněno 18.08.2016 | ok
SC Kolín SKLH Žďár nad Sázavou
Přípr.4, čtvrtek 18.8.2016 18:00 Kutná Hora
SC Kolín - SKLH Žďár nad Sázavou KOL - ZNS
K O L Í N - Žďárské Plameny vyjedou dnes večer již ke čtvrtému přípravnému duelu. Stále sice čekají na vítězství, ale výkony jdou stále směrem vzhůru. Dnes se o první vítězství Plameny pokusí v Kutné Hoře, soupeřem jim však budou kolínští Kozlové. Zápas startuje od 18 hodin.

Kolín, to je soupeř na kterého mají hráči i fanoušci z loňské sezony pouze ty dobré vzpomínky. Čtvrtfinálová dramatická série na pět zápasů zůstane určitě v paměti všem dlouho. Teď je tu ale nová sezona, nový začátek.

Kozlové se od této sezony dohodli na spolupráci s pardubickým Dynamem a tak se jejich soupiska do nové sezony bude částečně odvíjet i od toho. Již v tom prvním přípravném utkání Kolína se v jejich barvách objevil pardubický Ondřej Panna, který vstřelil vítěznou branku. Druhý z pardubických hráčů v dresu Kolína byl Denis Kusý, který dvěma brankami zařídil vítězství Kozlů proti Jablonci 3:1

Víc přípravných duelů Kolín v přípravném období zatím nestihl. Plameny v posledním zápase vyjely na led Havlíčkova Brodu, kde nepředvedly špatný výkon, ale na vítězství to nestačilo. Žďárští hokejisté by rádi otočili nepříznivou sérii třech porážek. Všechny se stejným poměrem 3:4.