Plameny prověří v první zkoušce Pelhřimov

Zveřejněno 08.08.2016 | ok
HC Lední Medvědi Pelhřimov SKLH Žďár nad Sázavou
Přípr.1, úterý 9.8.2016 18:00
HC Lední Medvědi Pelhřimov - SKLH Žďár nad Sázavou PEL - ZNS
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U – Žďárští hokejisté vyjeli ve čtvrtek poprvé na led a již během úterního večera odehrají první přípravný duel v Pelhřimově. Premiéru si na žďárské střídačce odbyde Michal Konečný. O sestavu budou bojovat tři nováčci.
Je to téměř pět měsíců od posledního zápasu loňské sezony s Táborem a čas utekl jako voda a Plameny nastoupí k prvnímu přípravnému zápasu na další sezonu. Přes léto se událo pár změn. Odešel Martin Lojek nebo Petr Štěpánek. Na lavičce vystřídá Martina Sobotku v úterní večer poprvé Michal Konečný.

Žďárský nový kouč bude mít k dispozici kompletní kádr, s výjimkou Michala Kaňky a Jiřího Slámy. Na utkání s Pelhřimovem se však Konečný rozhodl jet pouze s okleštěnou sestavu. „Chceme vzít a hrát na tři lajny, abychom zbytečně netahali všechny. Počítáme totiž i s pátkem a tam už budeme hrát na kompletní čtyři pětky,“ prozradil Michal Konečný.

Šanci tak v zítřejším zápase dostane i sedmice hráčů, která se v loňské sezoně stabilně v kádru Plamenů neobjevovala. Mezi ní jsou však i tři úplní novicové. Jakub Fusek a Filip Nováček z Komety, k zápasu byl nominován i Marc Zajíc, jenž v juniorce nastupoval za znojemské Orly.

Sestava na přípravný zápas s Pelhřimovem:
Blažíček, Zelený - Staněk, Beneš, Pleva, Kolda, Smejkal, Rašner, Vítek - Kunstmüller, Gregar, Krupka - Bureš, Vítek, Pazourek - Fusek, Zajíc, Nováček - Peňáz.