Juniory čeká souboj s Medvědy, starší dorost dvojboj a mladší důležitý zápas nadstavbové části

Zveřejněno 04.12.2015 | Martin Boček, ok
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U – Prvním prosincovým víkendem pokračují soutěžní zápasy mládeže. Junioři vyzvou na domácím ledě Medvědy z Pelhřimova. Starší dorost bude nejprve v pátek hájit domácí led proti Chrudimi, v neděli pak budou usilovat o body v Jindřichově Hradci. Mladší dorost čeká také v neděli souboj a 4. místo v tabulce proti týmu BK Mladá Boleslav.

Foto: René Rámiš

JUNIOŘI

Junioři odehrají tento víkend pouze jeden zápas, na domácím ledě přivítají juniorku Pelhřimova, která bude chtít zapomenout na minulý zápas v Poličce, kde prohráli vysoko 1:11 a jako první zkusit žďárské juniory připravit o body. První vzájemný zápas hraný v Pelhřimově skončil vítězně pro Žďár výsledkem 5:2.

Sobota 5.12. – SKLH Žďár nad Sázavou : HC Lední medvědi Pelhřimov 17:30

STARŠÍ DOROST

Na starší dorost čekají první dva zápasy nadstavbové části. V pátek čeká na Žďár starší dorost z Chrudimi, která zakončila základní část na 9. místě. V neděli pak čeká na žďárské dorostence utkání v Jindřichově Hradci, který se po základní části stal prvním nepostupujícím týmem. Základní část zakončil na pátém místě o bod před Žďárem. Žďárští budou chtít určitě v tomto zápase navázat na domácí úspěch proti tomuto týmu, když dokázali vyhrát 6:4.

Pátek 4.12 – SKLH Žďár nad Sázavou : HC Chrudim 19:30
Neděle 6.12 – KLH Vajgar Jindřichův Hradec : SKLH Žďár nad Sázavou 16:30

MLADŠÍ DOROST

Mladší dorost zahájí tuto neděli maraton 5 domácích zápasů v řadě. Na Bouchalky přijede tým BK Mladá Boleslav. Utkání to bude pro mladé Plameny velice důležité a zároveň těžké. Minulý zápas svedli žďárští souboj v derby proti Havlíčkovu Brodu. A jak se již poněkolikáté v této sezoně ukázalo, mladé Plameny na své vrstevníky z Havlíčkova Brodu hrát neumí, a domů si tak odvezli krutou porážku 1:6. V tabulce nadstavbové části Žďáru patří momentálně 4. příčka, s náskokem pouhých dvou bodů právě na tým Bruslařů z Mladé Boleslavi.

Neděle 6.12 – SKLH Žďár nad Sázavou : BK Mladá Boleslav 17:00

--> MD: SKLH - BK Mladá Boleslav 17:00 hodin