Plameny čeká v pátek generálka

Zveřejněno 04.09.2014 | mk
SKLH Žďár nad Sázavou SC Kolín
prip, pátek 5.9.2014 18:00
SKLH Žďár nad Sázavou - SC Kolín ZNS - KOL
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U – Poslední přípravné utkání čeká na Sobotkovu družinu v pátek. A bude to generálka jak se patří, soupeřem totiž bude SC Kolín, který je zároveň prvním protivníkem v nadcházejícím ročníku 2.ligy.
Kozlové odehráli v přípravě sedm zápasů. První dva prohráli s Kobrou a Jabloncem. Pak následovala série tří výher nad Kobrou, Vrchlabím a Táborem, ale poslední dva zápasy Středočechům opět nevyšly, když prohráli na nájezdy ve Vrchlabí (5:4sn) a v Táboře (6:3).

Zato Plameny prochází přípravou zatím vítězně, respektive bez porážky v základní hrací době. Až z toho začíná být trenér Sobotka nervózní a obává se, že prohry přijdou až ve chvíli, kdy o něco půjde.

Ovšem ani na generálku nebude mít domácí kouč k dispozici kompletní sestavu. Omluvili se obránci Smejkal a Šír, nejistý je ještě Jícha a Jan. Z útočníků bude Sobotka postrádat Kaňku, který si odbyl letošní premiéru v neděli proti Moravským Budějovicím, stále zraněného Krupku, chybět bude i Zídek a otazník visí nad Říhou.

Jak jsou Žďárští připravení na sezónu i na svého prvního soutěžního soupeře se můžete přijít podívat v pátek 5. září v 18:00 na zimní stadion ve Žďáře nad Sázavou.

Předpokládaná sestava SKLH Žďár nad Sázavou
Sláma (Vlach)
Staněk (?) - Vítek M., Pleva – Pilný, Doležal – Kolda, Jícha (?) – Jan (?)
Kunstmüller, Padělek, Plachý - Man, Hron, Dítě - Vítek D., Kotlík, Říha (?) - Gregar, Havel