Mládežnický hokejový víkend ozdobí extraligové derby

Zveřejněno 21.02.2014 | mk
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U – „A“ tým žďárských Plamenů pocestuje v sobotu k poslednímu zápasu základní části do Vrchlabí a tak čekání na úterní první zápas play-off si mohou hokejoví příznivci zpestřit návštěvou mládežnických utkání. V pátek hrají starší dorostenci s Táborem a v neděli má extraligový mladší dorost na programu derby s Havlíčkovým Brodem.

Ilustrační foto: René Rámiš

JUNIOŘI

Osm kol před koncem soutěže drží nejstarší mládežníci tříbodový náskok na sestupovou příčku, kterou zaujímá Warrior Brno. O víkendu je čekají dva důležité zápasy. V pátek pocestují junioři do Karviné, na kterou ztrácí pět bodů. Ovšem naprosto klíčové utkání sehrají mladé Plameny v neděli v Brně právě proti v tuto chvíli poslednímu Warrioru.

STARŠÍ DOROST

Víkendový program na Bouchalkách zahájí v pátek starší dorostenci zápasem proti Táboru. V tomto utkání budou hájit vedoucí příčku tabulky. V neděli je pak čeká cesta na led předposlední Příbrami.

Zápas C.E.B. ligy staršího dorostu SKLH Žďár nad Sázavou – HC Tábor začíná v pátek 21.2.2014 v 19:30

MLADŠÍ DOROST

Extraliga mladšího dorostu pokračuje v neděli atraktivním regionálním derby. Na Bouchalky přijedou o záchranu bojující Rebelové z Havlíčkova Brodu.

Zápas ELIOD extraligy mladšího dorostu SKLH Žďár nad Sázavou – HC Rebel Havlíčkův Brod začíná v neděli 23.2.2014 v 17:00

ŽÁCI

Obě žákovské kategorie mají na programu sobotní zápasy v Ledči nad Sázavou.

Přehled domácích zápasů mládeže

Přehled domácích zápasů mládeže

Pátek 21.2.2014, 19:30 C.E.B. liga staršího dorostu: SKLH Žďár nad Sázavou – HC Tábor
Neděle 23.2.2014, 17:00 ELIOD extraliga mladšího dorostu: SKLH Žďár nad Sázavou – HC Rebel Havlíčkův Brod

Žďárské hokejové naděje se těší na vaši podporu – VSTUP ZDARMA