A je to tady: PLAY-OFF 2014

Zveřejněno 19.02.2014 | mk
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U – Dlouhodobý seriál základní části napíše v sobotu svůj poslední díl a bez velkého odpočinku hned vypukne vrchol sezóny play-off. Vzhledem k tomu, že žďárským Plamenům se letos opět poměrně dařilo, půjdou do vyřazovacích bojů ze čtvrtého místa, což znamená, že na úvodní zápas v úterý 25.února se můžou těšit domácí fanoušci, protože se odehraje na domácím stadionu na žďárských Bouchalkách. Jejich soupeřem bude HC Děčín.

AKTUALIZOVÁNO

Slavnostní zahájení

Také letos se klub na nejdůležitější část sezóny pilně připravuje a to jak po stránce sportovní, tak po stránce organizační. Ještě více umocnit neopakovatelnou atmosféru a dostat diváky pořádně do varu by mělo znovu slavnostní zahájení zápasu. Proto bude důležité, aby návštěvníci přišli na stadion včas nejlépe s cca čtvrthodinovým předstihem, aby nebyli o nic ochuzeni.

Zápasu bude předcházet krátký program moderovaný Tamarou Peckovou, v rámci kterého zazní jak hymna SKLH v podání skupiny Exit, tak živě zazpívaná národní hymna, jejíž interpret(i) bude malým překvapením. Samozřejmě nebude chybět nástup a představení hráčů obou mužstev a to vše za doprovodu nových světelných a ohňových efektů.

Propagace

Abychom zopakovali loňské vysoké návštěvy vyřazovacích bojů a všichni ve Žďáře a okolí věděli o této vrcholné hokejové akci, připravil SKLH výraznou propagační kampaň. Kromě tradičních věcí, jako jsou plakáty, letáčky či informace v médiích, se budete moci setkat s velkoplošnou reklamou ve městě a letos přibude jeden další významný prvek, který většina lidí pohybujících se po městě určitě nepřehlédne. V pátek spustíme na našem kanále WebTV a na obrazovce Domu kultury novou speciální videoupoutávku a budeme rádi, pokud ji budete šířit po internetu a sociálních sítích.

Takže pomalu můžete začít nasávat tu neopakovatelnou až mrazící atmosféru play-off a připravovat se na úterní ostrý start vrcholu hokejové sezóny. Nejvíce však může k naplnění tribun přispět každý fanoušek tím, že bude šířit jednak informace (ústně, plakáty, letáky, sociální sítě…) a hlavně tu pravou hokejovou náladu mezi známými, kolegy nebo příbuznými. Pomozte naplnit Bouchalky a vytvořit znovu tu fascinující sportovní atmosféru.

Vstupenky

Prodej vstupenek bude zahájen 2,5 hodiny před začátkem, tedy v 15:30. Důrazně doporučujeme, zakoupit si vstupenky co nejdříve a pak si třeba zajít na pivo. Kdo přijde na poslední chvíli, může se mu stát, že přijde nejen o slavnostní zahájení, ale také o začátek zápasu.

Ceny vstupenek zůstávají pro všechny zápasy osmifinále na stejné úrovni jako v základní části (50,- Kč) a platné jsou desetizápasové vstupenky TEN. Samozřejmě však již neplatí celoroční permanentky, které byly jen pro základní část.

Play-off

Žďárské Plameny se v osmifinále utkají s HC Děčín. Všechna kola play-off se hrají na tři vítězné zápasy. Narazí v nich proti sobě vždy nejlépe umístěný tým základní části proti nejhůře umístěnému, což platí nejen v osmifinále, ale také ve čtvrtfinále a semifinále. Zajímavostí letošního herního systému je to, že se v naší skupině Západ nehraje finále a oba vítězové semifinálové série postoupí do kvalifikace o první ligu.

Doma začíná vždy ten lépe umístěný celek a v dalších zápasech se pořadatelství střídá, takže pro případný pátý rozhodující duel bude mít výhodu domácího prostředí opět lépe umístěné mužstvo po základní části.

V případě, že zápas skončí po šedesáti minutách remízou, následuje (na rozdíl od základní části) desetiminutové prodloužení, které se hraje se čtyřmi hráči v poli na tzv. náhlou smrt. Pokud ani desetiminutové prodloužení nerozhodne, přijdou ke slovu samostatné nájezdy.

Program play-off

osmifinále
1. zápas - úterý 25.2.2014 18:00 Žďár – Děčín
2. zápas – čtvrtek 27.2.2014 18:00 Děčín - Žďár
3. zápas - sobota 1.3.2014 17:30 Žďár – Děčín
4. zápas – pondělí 3.3.2014 18:00 Děčín - Žďár (nebude-li již rozhodnuto)
5. zápas - středa 5.3.2014 18:00 Žďár – Děčín (nebude-li již rozhodnuto)

čtvrtfinále
1. zápas - pátek 7.3.2014
2. zápas - neděle 9.3.2014
3. zápas - úterý 11.3.2014
4. zápas - čtvrtek 13.3.2014
5. zápas - sobota 15.3.2014

semifinále
1. zápas - pondělí 17.3.2013
2. zápas - středa 19.3.2014
3. zápas - pátek 21.3.2014
4. zápas - neděle 23.3.2014
5. zápas - úterý 25.3.2014