Třetí přípravný zápas s tradičním soupeřem

Zveřejněno 19.08.2013 | ok
SKLH Žďár nad Sázavou HC Lední Medvědi Pelhřimov
prip., úterý 20.8.2013 18:00
SKLH Žďár nad Sázavou - HC Lední Medvědi Pelhřimov ZNS - PEL
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U – V úterý vyjedou Plameny na led již ke třetímu přípravnému utkání. Soupeřem jim bude Spartak Pelhřimov, který si každý fanoušek dobře pamatuje z loňského play off. Přijďte se podívat na další přípravný zápas, tentokrát s nádechem derby.

Již 14 dní se hlavní tým Plamenů prohání po ledové ploše. Během nich stihl odehrát již dvě přípravná utkání proti celkům ze skupiny Východ a zároveň si připsat jednu vysokou výhru, ale i porážku.

Úterní duel už však bude přímá příprava na soutěž, jelikož se Plameny střetnou již s tradičním soupeřem z Vysočiny - Pelhřimovem. Divákům zřejmě nejvíce utkvěly v paměti zápasy loňského čtvrtfinále play off. Žďár se tehdy přes Spartak dostal do semifinále.

Ovšem nynější fáze sezóny slouží k přípravě na novou sezónu a výsledek není až tak podstatný jako předvedený týmový výkon i výkony individuální.

Tým Spartaku neprošel výraznějšími změnami. S týmem ovšem trénuje nově Adam Rašner a svojí premiéru si v posledním přátelském utkání proti Vajgaru odbyl Tomáš Mečiar. Zápas proti Jindřichově Hradci byl pro Pelhřimov prozatím jediným střetnutím v této sezóně. Oba celky se rozešly smírně 4:4.

Vstupné na utkání bude tradičně 30,- kč.