Ze severu opět s prázdnou

Zveřejněno 18.01.2009 | mk
Orlová SKLH Žďár nad Sázavou
32., neděle 18.1.2009
Orlová - SKLH Žďár nad Sázavou ORL - ZNS
Orlová: Šafránek - Jurčík, Chomič, Kudláček, Prokop, Hoďa, Samiec, Grygar, Sznapka, Lukaštín, Stránský, Kotásek, Blatoň, Studený, Škatula, Mintěl, J. Dušek, Vydra , Potočný, Kraft, Minařík
SKLH Žďár nad Sázavou: Vajner - Koželuh, Pleva, R. Sobotka, Fibikar, Moščic, Dítě, Fila, Štěpánek, Mühlfait, Burian, Havelka, Plachý, Kaut, M. Sobotka, Vránek
Branky a nahrávky: 1. Kraft (Grygar), 8. Kraft (Grygar), 24. Chomič, (Minařík), 51. Potočný (Studený, Stránský), 54. Chomič (Kudláček, Potočný) - 47. Štěpánek (Fibikar) (ZNS)
Rozhodčí: .
Vyloučení: 6:9 Využití: 2:0
Diváci: 500
Střely na branku:
Průběh utkání: 3:0, 3:1, 5:1
O R L O V Á - Svěřenci trenéra Benáka, dnes putovali k nejvzdálenějšímu soupeři do Orlové. Domácí potvrdili roli favorita a bez větších problémů zvítězili. Za třemi body šli hned od prvního vhazování, poprvé rozvlnili síť žďárské branky již po 21 sekundách. V první třetině domácí ještě zvýšili na 2:0, ale převahu měli ještě výraznější. Ve druhé třetině jsme inkasovali potřetí, ale Vajner ve žďárské brance svým výkonem bránil dalšímu navyšování skóre. Třetí třetina přinesla zlepšení hry hostů a častěji dokázali ohrozit opavskou branku, což vyústilo ve snížení Štěpánkem, který přesně tečoval střelu Fibikara. Následně moc nechybělo i dalšímu snížení a dokonce vyrovnání, ale naši hráči dvě vyložené tutovky zahodili. A tak logicky přišel trest a Orlová čtvrtou brankou definitivně zlomila náš odpor. Pátá branka v závěru zápasu znamenala již jen kosmetickou úpravu výsledku.

Reportáž

Doufejme, že žďárští hokejisté budou pokračovat ve střídavých výsledcích posledních kol a v ÚTERÝ (pozor na změnu termínu) navážou opět nějakým bodovým ziskem v domácím zápase proti valašským Bobrům.