Soláry od DELu fandí žďárskému hokeji. DEL bude i partnerem středečního derby

Zveřejněno 29.01.2024 | Redakce
Žďárská inženýrská společnost DEL je tradičním partnerem žďárských hokejistů. A nejinak je tomu v této sezóně. Společnost, která vyrábí rozváděče, věnuje se automatizaci a „učí roboty dělat jejich práci“, také navrhuje a dodává kvalitní fotovoltaické elektrárny. A to je teď velmi aktuální téma. Firma DEL bude navíc i partnerem středečního derby!
„Chcete šetřit a vyrábět vlastní elektřinu? A hledáte k tomu spolehlivého parťáka přímo v našem regionu? Pak je sázka na DEL pro Vás zaručená výhra,“ komentuje „solární“ téma výkonný ředitel společnosti DEL Jiří Kabelka.

Ten hokej dobře zná, v minulosti totiž sám oblékal žďárský hokejový dres. Ale zpět k solárům. „Fotovoltaiku děláme již více než 15 let. Nejsme tedy žádná čerstvě „garážová“ firma. Máme znalosti, zkušenosti, nabízíme kvalitní komponenty s dlouhou zárukou, a také dostupný rychlý servis. Zajistíme Vám dotaci a vyřídíme nutnou administrativu. A také Vám dopředu spočítáme, kolik ušetříte,“ doplňuje Kabelka. Ten připomíná, že DEL realizuje solární projekty nejen pro rodinné či bytové domy, ale i průmyslové areály.

A to přesně podle firemního hesla, které zní: TADY ŽIJEME, TADY PRACUJEME, TADY POMÁHÁME.

Partner středečního derby

Firma DEL bude navíc i partnerem středečního derby proti Havlíčkovu Brodu, kde tak budete moci vyhrát hodnotné ceny. A jak bude probíhat soutěž? Je to jednoduché: Během druhé třetiny budou vylosováni tři držitelé vstupenky nebo vlastníci permanentky. Ti budou následně vyzvání, aby se dostavili v průběhu druhé přestávky k časomíře, kde jim budou předány ceny od společnosti DEL.

Tak neváhej a přijď podpořit Plameny v důležitém utkání, které startuje v 18:00. A vyhrajte i skvělé ceny!