Úterní akci Týden hokeje navštívilo 39 nových nadějí

Zveřejněno 18.01.2024 | Redakce
V úterý 16. ledna 2024 uspořádal SKLH Žďár nad Sázavou ve spolupráci s Českým hokejem další náborovou akci po názvem Pojď hrát hokej, konanou v rámci celostátní kampaně Týden hokeje. Celkově se sešlo devětatřicet dětí, které udělaly své první hokejové krůčky.
Této akci předcházela poměrně rozsáhlá informační akce na stránkách klubu, či sociálních sítích (Facebook, Instagram). Bylo vylepeno kolem 50 plakátů a rozdáno 300 propagačních letáčků do školek, 1. a 2. tříd ZŠ a na dopoledních hodinách bruslení, které klub pořádá ve spolupráci se školami.

A jak akce probíhala? Než se šlo na led, tak si děti vyzkoušely pohybové hry mimo led a rodiče byli informování o klubových náborech a trénincích hlavním trenérem náboru Lubošem Nevěčným. Mezitím si trenéři připravili ledovou plochu, kterou rozdělili na 5 sektorů, jenž byly zaměřeny výhradně na hry (závody ve slalomu, rybičky, mrazík, chyť čerta za ocas a sbírání tenisáků jako oříšky). Ke konci akce proběhla od nejmenších „plamínků“ krátká ukázka toho, co se v dosavadní kariéře naučili. „O průběh celé akce se staralo celkem 8 trenérů mládeže a 2 pomocnice. Jedna nám pomáhala s registracemi a druhá nám celou akci fotila,“ komentuje akci šéftrenér SpS David Pazourek.

Přihlášku nakonec vyplnilo 39 dětí ve věku 4-8 let a akce měla u všech (nejen) rodičů samé pozitivní ohlasy. „Na závěr bych chtěl všem trenérům a pomocnicím poděkovat za výbornou spolupráci,“ hodnotí spokojeně Pazourek další ročník této úspěšné akce.

FOTOGALERIE