V minulém týdnu proběhla akce ODPOLEDNE S PLAMENY

Zveřejněno 03.07.2020 | Redakce, foto: Lucie Zichová
Dnes je to přesně týden, kdy hokejový klub SKLH Žďár nad Sázavou uspořádal na ovále u zimního stadionu akci s názvem Odpoledne s Plameny.
Pro děti byly nachystány různé soutěže, sportovní hry a navíc mohly využít i skákací hrad a lezeckou stěnu. Ukázat svoji techniku přijel i žďárský profesionální hasičský záchranný sbor, motorkáři pak po ovále provezli zájemce z řad dětí.

Celým dnem nás provedla, jako již obvykle, moderátorka Tamara Pecková a o hudbu se postaral Zdeněk Vítek, společně se žďárskou country kapelou NAZDAR, která bavila návštěvníky celé akce až do pozdních večerních hodin.

Na akci Odpoledne s Plameny se ukázali a svými autogramy pak potěšili své fanoušky i slavní odchovanci našeho klubu, a to konkrétně Martin Nečas, Martin Kaut, Tomáš Kaut, Ondřej Machala, Jaromír Pytlík, Ondřej Trejbal, Tomáš Havránek a v neposlední řadě i hráči A-týmu místních Plamenů.

Za vedení SKLH bychom chtěli velice poděkovat všem, kteří jakkoli přispěli k organizaci, přípravám, ale i dobré atmosféře celého dne. Zejména pak všem trenérům mládeže SKLH, kapele Nazdar, Zdeňku Vítkovi a Tamaře Peckové, zúčastněným motorkářům, firmě VHS Žďár nad Sázavou spol s. r. o. za zapújčení lezecké stěny, týmu rodičů, kteří zajistili občerstvení, rodičům, kteří zapůjčili různé pomůcky a zařízení, slavným odchovancům a zároveň všem návštěvníkům, dětem a jejich rodičům.

FOTOGALERII Z AKCE NALEZNETE ZDE

FOTOREPORTÁŽ