Zaplněné Bouchalky se dnes pokusí dotáhnout Plameny k postupu

Zveřejněno 05.03.2017 | Ondřej Krásný
SKLH Žďár nad Sázavou HC BAK Trutnov
OF5, neděle 5.3.2017 17:30
SKLH Žďár nad Sázavou - HC BAK Trutnov ZNS - TRU
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U – Neděle bývala ve Žďáře tradičním hokejovým dnem, ovšem už čtvrtým rokem je hracím dnem sobota. Dnes neděle nabídne přímo fantastickou nabídku, která se těžko odmítá. Plameny budou na domácím ledě bojovat o postup do dalšího kola, u toho nemůže žádný Žďárák chybět! Série s Trutnovem je velice vyrovnaná a rozhodují v ní maličkosti. Dnešní duel, ve kterém už půjde opravdu do tuhého slibuje naplněné tribuny, vyhrocené okamžiky, vyrovnaný a nervy drásající hokej. Dnes můžou být diváci svědky postupu do dalšího kola, přijďte Plamenům pomoci k poslednímu kroku!

PROMĚNÍ PLAMENY MEČBOL?

Po pátém zápase osmifinálové série už může být jasno. Plameny si z Trutnova odvezly třetí bod, který je už hodně přiblížil k postupu. Ovšem trutnovští hokejisté nepřestávají být věrní svému hernímu stylu a pokaždé žďárské hokejisty pořádně potrápili. Oba týmy se už velmi dobře znají, takže i fanoušci mohou tušit na co se mohou těšit. První dva zápasy skončily dvoubrankovým rozdílem, následující dva až v prodloužení. Nervy drásající duel se dá očekávat i dnes.

PADNE DNES LETOŠNÍ DIVÁCKÝ REKORD?

Že panuje při domácích zápasech Žďáru skvělá atmosféra, je známé. Fanoušci Plamenů navíc během osmifinálové série tvoří domácí prostředí i v Trutnově. Dnes je ideální příležitost k tomu, aby se Bouchalky naplnily ještě více, než v úvodních dvou domácích zápasech. Letošní rekord je prozatím 1647 diváků ze zápasu s Havlíčkovým Brodem. Nicméně dnes Plameny zabojují o postup do dalšího kola, navíc atraktivní neděle slibuje další skvělou návštěvu, která dožene domácí k potřebné čtvrté výhře. Kolik fanoušků se na Bouchalkách nakonec sejde je otázkou, všichni ale věříme v plný dům!

Opravdu přijďte včas

Zápasy play-off přináší neopakovatelnou až elektrizující atmosféru, která láká na tribuny výrazně vyšší počty diváků než při běžných zápasech, navíc přijíždí také početné skupiny příznivců soupeře. Proto se vyhněte frontám u pokladny a u vchodu před začátkem zápasu včasným příchodem. Pokud jste využili předprodej vstupenek, udělali jste rozhodně dobře. Pokladna bude otevřená dvě hodiny před začátkem utkání a posílené budou opět parkovací plochy (viz obrázek).

Přesto vedení klubu vyzývá diváky, aby na stadion přišli s větším předstihem a mohli si tak vychutnat atmosféru utkání od samého začátku. Právě v prvním zápase řada diváků neviděla úvodní branku play-off, protože v tu chvíli ještě stáli ve frontě, proto přijďte minimálně 20 minut před začátkem a pokud možno si kupte vstupenky s předstihem na pokladně.

VYBAVTE SE VE FANSHOPU NA PLAY-OFF

Play-off je vrcholem sezóny, je to svátek pro hokejisty, funkcionáře, ale především pro fanoušky. A naplno si užít zápasy vyřazovací části lze v dresu, se šálou či jinými předměty vyjadřujícími sounáležitost a podporu svému klubu. Pro fanoušky bude opět připraven stánek s klubovými suvenýry. Kromě těch tradičních z letošní kolekce „Hoříme hokejem“ jako jsou parádní značková trička, nové šály, kšiltovky, propisky, řehtačky a další pěkné věcičky, jsou k dispozici také nové dresy přímo k zakoupení nebo na objednávku s vlastním jménem a číslem. Vzhledem k probíhajícímu víkendu (zavřené tiskárně) dnes bohužel nebudou připraveny programy.