LA STEAK GÓL měsíce listopadu měl rekordní účast

Zveřejněno 28.12.2016 | mk
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U – Hlasování druhého kola ankety o nejhezčí branku měsíce bylo ukončeno v pondělí 26. prosince. Je potěšující, že zájem o naši novou anketu má vzrůstající tendenci a listopadové kolo zaznamenalo rekordní účast, když se ho zúčastnilo celkem 436 hlasujících.

Na rozdíl od prvního kola, máme v tom druhém jednoho vítěze, ale hlasování bylo opět velmi vyrovnané a tentokrát i u dalších nominovaných i když hlavní boj o vítězství svedli mezi sebou opět dvě branky. Po tvrdém boji se nakonec stal vítězem gól číslo 1, jehož autorem je Lukáš Bureš. Jedná se o úvodní branku utkání mezi SKLH a Vajgarem Jindřichův Hradec (6:2) a asistenci si u něj připsal Martin Gregar.

Jen šest hlasů za vítězenou brankou zaostal vítěz minulého kola Petr Beneš se svým nájezdem, kterým rozhodl o vítězství Plamenů v penaltovém rozstřelu utkání proti HC Tábor (4:3sn). Bronzovou příčku si vysloužil Martin Kuřítko gólem na 3:0 ze stejného utkání, jako je vítězná branka. Parádní otočkou nahrával autorovi Martin Červenka.

Na některém z následujících tréninků vylosujeme a následně zveřejníme také výherce z řad hlasujících, jenž získá společnou večeři v restauraci LA STEAK s autorem nejhezčí branky. Poukaz na večeři má hodnotu 1000 korun, takže na ni může ještě někoho pozvat (konzumace hráčů se do poukazu nezapočítává). Kromě této, určitě zajímavé a lákavé ceny, získá výherce také fanouškovský balíček od SKLH, který obsahuje šálu, čepici a klíčenku na krk.

Výsledky hlasování LA STEAK GÓL MĚSÍCE

2.kolo: listopad 2016
Počet platných hlasů: 436

Pořadí:
1. místo: Gól č.1 Lukáš Bureš 109 hlasů
2. místo: Gól č.5 Petr Beneš 103 hlasů
3. místo: Gól č.3 Martin Kuřítko 77 hlasů
4. místo: Gól č.4 Pavel Staněk 68 hlasů
5. místo: Gól č.6 Ondřej Kovářů 41 hlasů
6. místo: Gól č.2 Lukáš Paták 38 hlasů

Vylosovaný výherce: Tomáš Litochleb

Příští týden odstartuje třetí – prosincové kolo ankety LA STEAK GÓL MĚSÍCE. Sledujte naše stránky a sociální sítě a zapojte se do hlasování, třeba se štěstí tentokrát usměje právě na vás.

Navštivte LA STEAK BAR

Jak již z názvu ankety vyplývá, jejím partnerem je restaurace LA STEAK BAR, která se nachází na Nádražní ulici ve Žďáře nad Sázavou (naproti baru ElGordo). V přízemí najdete nekuřáckou restauraci, v patře je kuřácká část a salonek pro firemní i soukromé oslavy. V menu se nachází steaky i burgery a dalších lahodné pokrmy z hovězího, vepřového i kuřecího masa. Nechybí ani ryby, zelenina, saláty či dezerty. Samozřejmostí je kvalitní plzeňské pivo a další alkoholické i nealkoholické nápoje.