Starší dorost vstoupil do nadstavby vítězně, mladší v ní oslavil první výhru a junioři bez bodu

Zveřejněno 05.12.2016 | ok
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U – Junioři tento víkend nebodovali ani na ledě Třebíče ani doma. Starší dorostenci se vydali na led Kladna k prvnímu zápasu nadstavby a přivezli vysoké vítězství. Mladší dorostenci na domácím ledě vyhráli s Havířovem, Vítkovice ale už byli nad jejich síly.

Foto: Petr Nedvěd

JUNIOŘI

Žďárská juniorka tento víkend nebodovala. Na ledě Horácké Slavie Třebíč nevstřelila ani branku. V neděli na žďárské Bouchalky přijel tým z Krkonoš a ten si zpět na sever odvezl všechny tři body.

HS Třebíč – SKLH Žďár nad Sázavou 5:0

SKLH Žďár nad Sázavou – HC Krkonoše 3:6

STARŠÍ DOROST

Starší dorost načal nadstavbu ve které se pokusí poprat se o postup do baráže o extraligu. V prvním utkání vyjeli svěřenci Radovana Biegla na led PZ Kladno. Plameny byly po celý zápas aktivnější, soupeř hodně hrozil z brejků. Vedení žďárským hokejistům vystřelil Nečas, jenomže Kladno ve druhé třetině srovnalo. O vítězství žďárští mladíci rozhodli až ve třetí třetině, kdy se po několika nevyužitých šancích začali prosazovat.

PZ Kladno – SKLH Žďár nad Sázavou 1:6

MLADŠÍ DOROST

Mladší dorostenci přivítali nejprve již ve čtvrtek Havířov. O výhře rozhodli během první třetiny, kterou vyhráli 3:0. Plameny AZetu nedaly šanci a oslavily první vítězství v nadstavbě. Ovšem v neděli na ně čekal daleko tvrdí oříšek. Mladé Plameny se vydaly na led Vítkovic, odkud si odvezly devítibrankový příděl.

SKLH Žďár nad Sázavou – AZ Havířov 5:1 (ze zápasu i fotogalerie)

Vítkovice Ridera – SKLH Žďár nad Sázavou 9:2