Novinka pro cyklo-hokejové fanoušky

Zveřejněno 02.11.2016 | mk
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U – Ve fanshopu přibyla jedna speciální novinka, která určitě potěší nadšence cyklistiky. A vzhledem k tomu, že mezi nimi je zároveň také mnoho hokejových fanoušků, připravilo vedení klubu speciální cyklistický dres v barvách SKLH.

Cyklistický dres SKLH předního českého výrobce KALAS

Jedná se o dres řady ELITE Spinn, který patří mezi nejprodávanější výrobky značky KALAS Spotswear. Dres má klasický střih a je vyroben z velmi příjemného materiálu, který splňuje vysoké nároky profesionálních i hobby cyklistů.

Dres v designu SKLH se pochopitelně nedá koupit jinak než přes hokejový klub, tedy e-shop , hokejovou prodejnu SobiSport na zimním stadionu nebo ve fanshopu při zápasech „A“ mužstva. Vzhledem k poměrně speciálnímu charakteru tohoto zboží, bylo v první fázi vyrobeno jen 12 kusů, z nichž aktuálně zůstaly na skladě 3 dresy o velikostech 5, 6, a 7 (odpovídá cca M, L, XL – viz tabulka níže) k okamžitému prodeji.

Předpoklad ale je, že tyto cyklodresy se budou dodávat spíše na objednávku. Pokud tedy máte zájem nebo byste chtěli udělat radost někomu blízkému, tak využijte uvedených možností (e-shop, prodejna SobiSport, fanshop při zápasech) a objednejte si dres v potřebné velikosti. Ten je nutné zaplatit již při objednání a dodací lhůta je cca 6 týdnů. Pokud tedy chcete stihnout Vánoce, je skutečně nejvyšší čas.

KALAS ELITE Spinn
- Vysoce funkční materiál Spinn.
- Rukávy se speciálním elastickým zakončením.
- Reflexní prvky v plochém švu.
- Anatomicky tvarovaná elastická vsadka pod rukávy.
- Trojdílná kapsa na zadním dílu.
- Překrytý dlouhý zip.
- Speciální pouzdro na telefon.
- Cena: 1.690,-

Správnou velikost si vyberte zde v tabulce.

Přední strana
Zadní strana