Juniory a starší dorost čeká víkendový dvojzápas, mladší dorost domácí utkání proti Českým Budějovicím

Zveřejněno 11.12.2015 | Martin Boček
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U – O víkendu budou pokračovat další boje o body pro žďárskou mládež. Junioři se představí v pátek na ledě Chotěboře a v sobotu vyzvou na domácím stadionu Lanškroun. Starší dorost odehraje oba své víkendové zápasy doma, nejprve v pátek proti týmu z Poděbrad, v neděli pak vyzve Krkonoše. Mladší dorost čeká po úspěšném čtvrtečním duelu s Kometou, v neděli souboj o další body proti dosud třetímu týmu tabulky Motoru Českých Budějovic.

Ilustrační foto: René Rámiš

JUNIOŘI

Dosud neporažená juniorka Žďáru vyjede k prvnímu víkendovému zápasu do Chotěboře, která zatím zaujímá 4. místo v tabulce. Ze vzájemných zápasů je jasné, že Plameny si budou chtít dovézt domů plný počet bodů. O den později se představí junioři doma proti týmu z Lanškrouna, který zaujímá 5. pozici s propastným rozdílem 10 bodů právě na čtvrtou Chotěboř. Juniorka bude chtít jistě navázat na první domácí utkání proti Lanškrounu, které zvládli s přehledem výsledkem 10:3.

Pátek 11.12. – HC Chotěboř : SKLH Žďár nad Sázavou 19:30

Sobota 12.12. – SKLH Žďár nad Sázavou : TJ Lanškroun 14:30

STARŠÍ DOROST

Na starší dorost čekají dva víkendové domácí zápasy v řadě. V pátek čeká na Žďár starší dorost z Poděbrad, kterým zatím patří poslední pozice nadstavbové části. Pro starší dorost je však velkým vykřičníkem poslední vzájemný zápas, který Poděbrady dokázali vyhrát poměrem 4:2. V neděli pak čeká na žďárské dorostence utkání proti Krkonoším, které jsou v tabulce umístěni ihned za Žďárem, i když jejich ztráta na Plameny je 9 bodů.

Pátek 11.12. – SKLH Žďár nad Sázavou : HC Poděbrady 19:30

Neděle 13.12. – SKLH Žďár nad Sázavou : HC Krkonoše 14:15

MLADŠÍ DOROST

Mladší dorost bude pokračovat v sérii domácích zápasů. Ve čtvrtek zdolal brněnskou Kometu 4:1 a v neděli na Bouchalky přijede 3. tým tabulky HC Motor České Budějovice. Utkání to bude pro mladé Plameny velice důležité a zároveň těžké. Mladé Plameny budou chtít navázat na čtvrteční úspěch. Motor České Budějovice však přijede také s vidinou tří bodů, navíc to bude právě on, kdo bude favoritem utkání. Mladší dorostenci však ukazují, že umí zahrát proti silným týmům velice kvalitní utkání, dá se tedy očekávat velmi atraktivní a vyrovnaný zápas.

Neděle 13.12. – SKLH Žďár nad Sázavou : HC Motor České Budějovice 17:00