Starší dorost bude chtít navázat na vítězství, mladší dorostence čeká víkend pravdy

Zveřejněno 24.09.2015 | Ondřej Krásný
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U – Po minulém úspěšném víkendu budou chtít hokejisté staršího dorostu pokračovat ve vítězném tažení. Tento týden je čeká venku Kolín a v neděli doma Příbram. Mladší dorost čeká velice náročný víkend, jelikož je čeká souboj s Kometou Brno a hlavně v pondělí zápas, který může hodně napovědět, kdo zachrání extraligovou příslušnost s Havlíčkovým Brodem.

Foto: René Rámiš

MLADŠÍ DOROST

Na mladší dorost čeká víkend pravdy. V sobotu je čeká cesta na Moravu k zápasu s Kometou Brno. Ta oproti předpokladům silně tápe a jediné tři body získala proti poslednímu Havlíčkovu Brodu v posledním kole. I tento zápas je pro žďárské mladíky velice důležitý.

Mnohem důležitější je však čeká hned druhý den a to v pondělí. Na Bouchalky přijede zatím poslední Havlíčkův Brod, který nemá ani bod. Již jsme několikrát zmiňovali, že letos čeká mladé Plameny tuhý boj o záchranu a tento zápas bude jedním z nejdůležitějších celé sezóny. Samozřejmě, že nerozhodne o tom, kdo spadne a kdo zůstane mezi elitou, ale může silně napovědět. Roli bude hrát i psychologická výhoda do dalších bojů. Přijďte se tak naladit před večerním zápasem „A“ týmu a vytvořit mladým Plamenům domácí prostředí.

Sobota v 11:15 – HC Kometa Brno : SKLH Žďár nad Sázavou
Pondělí v 15:00 – SKLH Žďár nad Sázavou : BK Havlíčkův Brod

STARŠÍ DOROST

I starší dorost čeká velice atraktivní utkání. Kolín si tak jako Žďár v úvodním víkendu připsal plný počet bodů s úctyhodným skóre 18:2! V prvním zápase si poradili Kozlové doma s Pískem – 6:1 a v nedělním druhém zápase rozstříleli Poděbrady vysoko 12:1 a tak oba celky čeká přímý souboj o první místo v tabulce. Na kolínském zimním stadionu začíná zápas v 19 hodin.

V neděli by měl Plameny čekat o něco méně náročný soupeř - HC Příbram. Ta vstoupila do soutěže vítězně, když přestřílela Tábor – 6:4. V druhém zápase na ledě Písku, ale musela Příbram skousnout vysokou porážku 10:0! Na Bouchalkách se vhodí úvodní buly v neděli ve 14:15.

Pátek v 19:00 – SC Kolín : SKLH Žďár nad Sázavou
Neděle v 14:15 – SKLH Žďár nad Sázavou : HC Příbram