Partnerství SKLH a LYONESS pomůže jak klubu, tak jeho příznivcům

Zveřejněno 10.09.2015 | mk
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U – Dne 2.9.2015 navázal žďárský hokejový klub spolupráci se společností Lyoness, a.s. Cílem tohoto spojenectví je jednak poskytnutí zajímavých nákupních výhod a slev pro příznivce Plamenů a zároveň z toho plynoucí finanční podpora klubu. Kartu plnou slev a výhod bude možné získat přímo na stadionu při sobotním premiérovém zápase Plamenů ve stánku Lyoness.

Co je Lyoness

Společnost Lyoness je největším nákupním společenstvím na světě. Vydává vlastní věrností karty, které jsou zcela ZDARMA a bez závazků. Tyto karty akceptují obchody po celém světě. Seznam obchodníků je na stránkách www.lyoness.cz.

Zajímavé na tom je to, že prospěch z jejich používání nemají pouze vlastní držitelé, ale i partner, který jejich vydání zprostředkoval. To znamená, že každý, kdo si kartu pořídí a bude ji používat při svých nákupech, tak nejen, že bude nakupovat levněji a s dalšími výhodami, ale zároveň tím finančně podpoří SKLH Žďár nad Sázavou.

Ve Žďáře nad Sázavou jsou zatím zapojené tyto obchody

Takko – oblečení, OMV – pohonné hmoty, Sportisimo – sportovní potřeby, Vesna – oblečení, Sepos – dveře, Kamenictví Camfourek, Studio dřevostaveb, s.r.o., Optik Látal a další jsou v jednání.

Do sítě Lyoness jsou však zapojené i další zajímavé obchody a služby jako např. Baumax, Intersport, Husqarna, Baťa nebo internetové obchodní portály MALL.cz, Pepa.cz, kasa.cz, Deichmann – online, NewGo.cz, ale také restaurace, hotely, letecké společnosti či cestovní kanceláře. Celkově jsou to stovky obchodů a služeb u nás a tisíce po celém světě.

Výhody pro držitele věrnostní karty Lyoness

1. „Cashback“ 1% - 5% sleva z nákupu, která je pravidelně odesílána na bankovní účet držitele.
2. „Shopping Points“ – nákupní body. Přičítají se na bodové konto. Tyto body lze směnit za další slevy u obchodníků Lyoness.
3. Přátelský bonus.

Výhody pro SKLH

Celý program Lyoness se v současné době šíří na doporučení mezi lidmi. Tedy tím, že klub zprostředkuje vydání karty, tak její držitel získá 3 výše uvedené odměny, ale navíc SKLH obdrží z každého nákupu přes tuto kartu 0,5% na svůj klubový účet, což přispěje k naplnění napjatého rozpočtu, případně jeho vylepšení.

Toto 0,5% platí obchodník, jako poděkování, že mu doporučitel, tedy klub, poslal zákazníka. Pokud bude mít někdo zájem, může rovněž registrovat své známé a kamarády, aby i oni dostali z každého nákupu peníze zpět a zároveň tím podpořili žďárský hokej.

Jak se zaregistrovat

Registrace je naprosto jednoduchá a lze ji uskutečnit přímo na stánku Lyoness, který bude během prvních domácích zápasů SKLH k dispozici v prostoru zimního stadionu. Zde si bude moci každý vyzvednout dárek v podobě věrnostní karty a podpořit tím žďárské Plameny.