Mládež: Dohrávky a turnaj krajských výběrů

Zveřejněno 12.11.2012 | ok
Ž Ď Á R N. S Á Z A V O U - Tak jako měly v minulém týdnu reprezentační přestávku seniorské kategorie, stejně tak na tom byly mládežnické soutěže. Své reprezentační srazy a turnaje odehrály všechny mládežnické reprezentační výběry a žákovské kategorie měly na programu turnaje krajských týmů, z nichž se jeden odehrál i na žďárských Bouchalkách. Výjimkou byly ligové dohrávky juniorů a mladšího dorostu.

JUNIOŘI

Junioři vycestovali k dohrávce 11. kola na led Třebíče. Po dobrém vstupu do utkání, kde si mladé Plameny vytvořily několik slibných šancí, přišel na konci třetiny trest v podobě dvou slepených branek z holí Třebíčských. Ve druhé třetině sice Čejka snížil, ovšem před druhou sirénou vrátil domácím dvougólový náskok Mašek. Prvních tři minuty ze třetí třetiny byly ze strany Plamenů tragické a inkasovaly v nich hned tři branky. Všechny v pětiminutovém oslabení, na konci druhé třetiny byl vyloučen Fúzik do konce utkání. Druhý žďárský gól přidal Škorpík, domácí se však ještě do konce utkání dvakrát prosadili do Krejčíkovy branky a dali stavu konečnou podobu.

11.kolo, pátek 9.11.2012

SK Horácká Slavia Třebíč - SKLH Žďár nad Sázavou 8:2 (2:0,1:1,5:1)

Branky a nahrávky: 18 Marek (Roupec), 19 Horký (Vlašín, Paták), 38 Mašek, 41 Paták (Vlašín), 42 Pavlas (Roupec), 43 Vlašín (Paták, Vondráček), 47 Vlašín (Paták), 57 Horký (Vlašín, Paták) – 32 Čejka (Staněk, Jan), 46 Škorpík (Pazourek)

MLADŠÍ DOROST

Stále jako lídr tabulky zajížděli žďárští borci na led do Mladé Boleslavi. „B“ tým z města automobilů se sice nachází až ve spodních patrech tabulky, ale podle zpráv se značně posílil o hráče z „A“ týmu. Podle toho také vypadal i samotné utkání. Dlouho vyrovnaný zápas nakonec Plameny rozhodly až ve třetí třetině.

12.kolo, neděle 11.11.2012

BK Mladá Boleslav B - SKLH Žďár nad Sázavou 4:6 (1:1, 1:2, 2:3)

Branky a nahrávky: Nečas (Havránek, Kaut), Němec (Šmída), Havránek (Nečas), Machovec (Šmída), Němec (Šmída, Macky), Havránek (Kaut, Nečas)

TURNAJ KRAJSKÝCH VÝBĚRŮ

O víkendu se na Bouchalkách odehrála utkání výběrů krajů ročníků 1999. Do Žďáru přijely výběry z Pardubického a Olomouckého kraje a domácí Vysočiny. Po dvou výhrách se z turnajového vítězství radoval tým Pardubického kraje, druhé místo obsadila Vysočina a na pěkném třetím místě skončil kraj Olomoucký.

11.11.2012

Kraj Vysočina – Pardubický kraj 4:6 (1:2,2:3,1:1)

Branky a nahrávky: Nečas (Kaut), Kaut (Nečas), Kaut (Nečas), Trejbal (Holenda) – Polák, Zadina, Pochobradský (Machač), Frydrych (Hašek), Machač, Zadina (Polák)

Pardubický kraj – Olomoucký kraj 11:7 (2:1,4:3,5:3)

Branky a nahrávky: Polák (Frydrych, Matýs), Frydrych (Hašek), Zadina (Mert), Zadina (Javůrek, Machač), Frydrych, Veverka (Matýs), Frydrych (Bílý), Machač (Zadina), Frydrych (Hašek, Veverka), Zadina (Machač), Hašek, Frydrych – Petráš (Hotěk, Navrátil), Navrátil, Janeček, Hotěk (Petráš), Hotěk (Galvas), Plášek (Rutar), Navrátil (Kavka, Petráš)

Olomoucký kraj – Kraj Vysočina 3:8 (1:2,1:3,1:3)

Branky a nahrávky: Podlaha (Pěcha, Koudela), Hotěk, Janeček – Novák (Bednář), Nečas (Machala, Kaut), Nečas (Machala, Kaut), Machala (Nečas, Kaut), Novák (Trejbal), Machala (Nečas, Vála), Adam (Habermann, Donda), Nečas (Machala)

Tučně jsou označeni hráči žďárského SKLH.