Z okresního DERBY bereme plnou porci bodů!

Zveřejněno 12.10.2024 | Redakce
HHK Velké Meziříčí SKLH Žďár nad Sázavou
8., sobota 12.10.2024
HHK Velké Meziříčí - SKLH Žďár nad Sázavou VEL - ZNS
HHK Velké Meziříčí: Bizoň (Juda J.) - brože, Orsech, Slabý, Dolníček, Burian, Ambrož (C), Kališ - Ondráček (A), Doležal, Meluzín - Vedral, Jaša, Juda M. - Kubiš, Nesvadba, Medek - Křenek, Švejda, Juráň
SKLH Žďár nad Sázavou: Sejpal (Vít) - Půža, Kukla, Ludvík, Machač, Svoboda, Koudelka, Pleva (C) - Dušek, Koukal, Půhoný (A) - Mlynář, Wasserbauer (A), Štěpánek - Pytlík, Jícha, Köver - Maštera, Štola
Branky a nahrávky: 5. Doležal (Juda M.), 16. Ondráček (Kališ, Jaša), 46. Meluzín (Juda M.) - Koukal (Dušek, Půhoný), 13. Štěpánek (Mlynář, Wasserbauer), 47. Půhoný (Koukal, Dušek), 59. Machač (Půhoný, Půža). Rozhodčí: Hort - Tichý, Kučera. Vyloučení: 9:6. Využití: 0:1. V oslabení: 1:0. Diváci: 445. Střely na branku: 31:27. Průběh utkání: 1:0, 1:2, 2:2, 3:2, 3:4.
Nesmírně těžké a zároveň důležité utkání dnes hrály Plameny na ledě horáckého klubu. Na našich hráčích bylo vidět, že hrají třetí zápas během čtyř dnů a o to více je cenné vítězství, které se zrodilo, až v samotném závěru zápasu. Ve středu v 18:00 hodin nás čekají Orli ze Znojma.
 

Ohlasy po utkání

Martin Sobotka (SKLH Žďár nad Sázavou): Dnes opět platilo, že derby nemá favorita. Nám se tady nikdy moc dobře nehraje, rozměr hřiště našemu stylu hokeje nevyhovuje, o to víc si cením vítězství. Zlom myslím přišel za stavu 3:2 pro domácí, kdy jsme se nesložili a šli jsme si za tím golem. Zároveň obrovskou práci odvedl Martin Sejpal, který nás svými výkony podporoval v celém zápase a má na vítězství lví podíl.