Poslední soutěžní utkání tohoto roku čeká Plameny ve Valašském Meziříčí

Zveřejněno 18.12.2022 | Anna Daňsová, Redakce
HC Bobři Valašské Meziříčí SKLH Žďár nad Sázavou
9., pondělí 19.12.2022 18:00
HC Bobři Valašské Meziříčí - SKLH Žďár nad Sázavou VAL - ZNS
Žďárští hokejisté ani v posledním domácím zápase roku 2022 nezvládli udržet nadějné vedení 2:0, a tak se museli smířit pouze s jedním bodem za remízu. V pondělí 19. prosince jedou Plameny do Valašského Meziříčí, kde je čeká dohrávka devátého kola, která bude zároveň posledním soutěžním zápasem Plamenů v tomto roce. Podaří se konečně zlomit černou sérii a zakončit rok vítězně? Utkání začíná v 18 hodin a vy ho můžete sledovat na czechicehockey.tv!

Z KABINY PLAMENŮ

Plameny v sobotním zápase na Bouchalkách začaly opět velmi dobře, vyhrály první třetinu 2:0 a vypadalo to, že by konečně zase mohlo přijít vítězství. Jenže domácí hokejisté nedokázali využít ani nabídnuté přesilové hry, ani nespočet šancí, které si vypracovali, a tak místo toho udeřili hosté, kteří ve druhé třetině snížili na 2:1 a ve třetině třetí srovnali stav na 2:2. Navíc těsně před koncem základní hrací doby byl vyloučen domácí hráč, takže Plameny začínaly prodloužení v oslabení 3 proti 4. Hosté nabídnutou výhodu velmi rychle využili a rozhodli tak utkání ve svůj prospěch. Plameny se opět musely smířit pouze s jedním bodem, přestože nepředvedly vůbec špatný výkon a opět měly k vítězství velmi blízko.

V tabulce žďárští hokejisté zůstali na předposledním místě, alespoň ale o jeden získaný bodík odskočili poslednímu Velkému Meziříčí na rozdíl, který teď činí už 5 bodů, jelikož velkomeziříčtí v sobotu nezískali opět ani bod. Bohužel se ale prohloubil odskok devátého Hodonína, který je nyní před Žďárem už o 8 bodů. S Valašským Meziříčím budou dohrávat odložené deváté kolo, které se nehrálo kvůli marodce Plamenů.

POSLEDNÍ ZÁPAS

25. kolo, sobota 17. 12. 2022
SKLH Žďár nad Sázavou - HC Slezan Opava 2:3p (2:0, 0:1, 0:1 - 0:1)
Branky a nahrávky: 11. Čejka (Prokš, Půža), 17. Kotlík (Chlubna) – 35. Ludvík (Danielčák, Wolf), 52. Štindl (Wolf, Štěpánek), 61. Wolf (Káňa, Štěpánek).. Rozhodčí: Kohoutek – Kalina, Štěrba. Vyloučení: 3:3. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 222. Průběh utkání: 2:0, 2:3.

Vít (Sláma) – Macek, Ludvík, Lojek, Pleva (C), Půža, Grauer – Čejka, Chlubna, Jícha, Rohlík, Prokš, Pilný, Vaňkovský, Bureš (A), Gregar, Kotlík, Kulhánek, Kunstmüller.

HC Bobři Valašské Meziříčí

Valašské Meziříčí si v letošní sezoně nepočíná vůbec špatně, aktuálně mu patří pátá příčka v tabulce se ziskem 34 bodů. Aktuálně už Valaši zapsali dvě prohry v řadě, když nestačili na lídra tabulky Znojmo a v sobotu také na Hodonín. Podobně jako žďárští, také Valaši zápas s Hodonínem začali velmi dobře a vedli už 2:0, nicméně ani jim se nepodařilo vedení udržet, Hodonín zlepšil výrazně předváděnou hru a došel si pro tříbodové vítězství.

K výkonu v Hodoníně se vyjádřil trenér Bobrů, Lukáš Plšek. „Dnes to bylo nadstandardní druholigové utkání, hra byla vyrovnaná, oba týmy hrály důrazně, mělo to nasazení. My jsme hrozně rychle ztratili vedení, kdybychom to udrželi déle, věřím, že jsme mohli pomýšlet na body. Navíc jsme dostali dva góly v oslabení, to je hodně, celou sezonu nám ta oslabení relativně jdou, ale dnes ze dvou oslabení jsme dostali dva góly. Na konci druhé třetiny, za stavu 3:2 pro domácí, jsme měli hru ve své režii, hráli jsme dobrý hokej, ten tlak nám přerušila přestávka před třetí třetinou a my jsme pak bohužel hned dostali náhodný tečovaný gól, který nás zase zmrazil a Hodonín si to pak už pohlídal. Měli jsme teď sérii dobrých zápasů, dnes to bohužel nevyšlo, i když ale nemáme ani bod, jsem s výkonem spokojený, odvedli jsme tu dobrou práci,” hodnotil výkon svých svěřenců v Hodoníně trenér Plšek.

V jediném letošním vzájemném utkání Valašského Meziříčí se Žďárem na Bouchalkách byli úspěšnější Valaši, kteří sice dvakrát v zápase prohrávali o dvě branky, přesto ale dokázali otočit stav a v prodloužení, které se Plamenům podařilo vybojovat díky vyrovnávací brance Robina Kaplana, nakonec přece jen překlopili výhru na svoji stranu.

POSLEDNÍ ZÁPAS

25. kolo, sobota 17. 12. 2022
SHKM Hodonín - HC Bobři Valašské Meziříčí 4:2 (2:2, 1:0, 1:0)
Branky a nahrávky: 12. Kališ (Medek), 18. Krejčí (Peš, Matějka), 31. Vyrůbalík (Škápik, Rauš), 41. Rauš (Štědrý, Bartes) – 3. Hryciow (Pokorný), 10. Martinec (Pětník, Gabrhelík). Rozhodčí: Kapitanov – Mikšík, Smetková. Vyloučení: 2:2. Využití: 2:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 651. Střely na branku: 48:30. Průběh utkání: 0:2, 4:2.

SESTAVA Z POSLEDNÍHO ZÁPASU

Sachr (Vašica) – Hryciow, Ďurkáč (A), Gabrhelík, Sviták, Báchor (C), Kubín, Holiš – Finsterle, Pokorný, Kozubík – Kuchařík, Martiník, Andris – Pětník, Vavřík, Martinec.

Czech Ice Hockey TV

Už během loňské sezony spustila společnost Perinvest Media hokejový streamovací projekt s názvem CZECH ICE HOCKEY TV, jehož cílem je dostat lední hokej do více českých domácností a umožnit široké veřejnosti sledovat utkání z pohodlí domova či na cestách. S touto službou můžete sledovat živě zápasy nejen 2. ligy!

Podmínkou je registrace a platba za zvolené služby (je možné zakoupit členství sezónní nebo měsíční). Již v tuto chvíli nabízí služba množství různých zápasů od nejnižších kategorií až po utkání A-týmu Plamenů. „Navíc je super, že zakoupením můžete podpořit i svůj oblíbený klub, protože od 21. zaplacení celoročního členství jde 15 % do pokladny klubu. Je zde ale nutné uvést jako oblíbený klub Plameny," říká s úsměvem na tváři generální manažer SKLH Martin Nečas.

Jak můžu zápasy začít sledovat?

1) Zaregistrujete se na stránkách www.czechicehockey.tv.

2) Vyberte si typ předplatného. Máte na výběr ze dvou možností. Obě ale poskytují přístup jak k živým přenosům, tak k archivu.
Sezónní předplatné za 1990 Kč je platné 12 měsíců od okamžiku nákupu. Platnost se automaticky neobnovuje.
Měsíční předplatné je za 320 Kč/měsíc. Toto předplatné se automaticky obnovuje, ale lze jej kdykoli zrušit.

3) Sledujte vysílání a fanděte svému týmu!

Má služba i mobilní aplikaci?

Službu můžete využívat i díky mobilní aplikaci, kterou si můžete stáhnout v App Store a Google Play. Jestli se chcete přihlásit, musíte se nejprve k službě zaregistrovat na adrese www.czechicehockey.tv.