Úterní akci POJĎ HRÁT HOKEJ navštívilo 27 nových nadějí

Zveřejněno 24.11.2022 | Redakce
V úterý 22. listopadu 2022 uspořádal SKLH Žďár nad Sázavou ve spolupráci s Českým hokejem další náborovou akci po názvem Pojď hrát hokej, konanou v rámci celostátní kampaně Týden hokeje. Celkově se sešlo sedmadvacet dětí, které udělaly své první hokejové krůčky.
Této akci předcházela poměrně rozsáhlá informační akce na stránkách klubu, světelné tabuli města, v autobusech a v regionálním televizním kanále. Bylo vylepeno 50 plakátu a rozdáno 300 propagačních letáčků do školek, 1. a 2. tříd ZŠ a na dopoledních hodinách bruslení, které klub pořádá ve spolupráci se školami.

Přihlášku nakonec vyplnilo celkem 27 dětí ve věku 4-8 let. A jaký byl program? V 16:20 začala aktivita pro děti mimo led, kterou měli na starost trenéři Václav Marek a Zdeněk Řehoř, a během ní si mohly děti vyzkoušet slalom s hokejkou a míčkem s následnou střelbou na branku. Ledovou plochu, v průběhu registrace, trenéři rozdělili na 5 sektorů, které byly zaměřeny výhradně na hry. Ke konci předvedli malí Plamínci krátkou ukázku toho, co se v dosavadní kariéře naučili.

Děti během registrace byly obdařeny také věcnými dary, které daroval Český hokej a klub SKLH Žďár nad Sázavou. Do všech her a chodu akce se zapojili i současní hráči A týmu SKLH Žďár nad Sázavou Václav Macek a Lukáš Jícha.

Spokojenost s dalším dílem této náborové akce vyjádřil také šéftrenér mládeže Vojtěch Šír. „Tato akce je velice povedená a ukazuje se to každým rokem, kdy přiláká spoustu nových dětí. Navíc naši trenéři odvádí vždy skvělou práci, za což bych jim chtěl tímto moc poděkovat,“ uvedl po skončení akce pro klubový web.

FOTOGALERIE