Změna termínů se dotkne i domácího derby s Velkým Meziříčím

Zveřejněno 17.01.2022 | Redakce, foto: Petr Nedvěd
Ještě v minulém roce musely Plameny, i díky svým soupeřům, odložit některá utkání základní části a nyní už se pomalu rýsují termíny, ve kterých se tyto dohrávky odehrají. Díky tomu se mění i termín domácího utkání s okresním rivalem z Velkého Meziříčí, které se nakonec odehraje o den dříve.
Odložené utkání 19. kola na ledě lídra tabulky z Valašského Meziříčí se odehraje v pátek 21. ledna (18:30) a hned den na to odehrají stejné týmy odvetu v rámci 33. kola druhé ligy skupiny Východ (15:30, také na zimním stadionu ve Valašském Meziříčí).

Kvůli tomuto dvojzápasu se vedení SKLH se zástupci Velkého Meziříčí na změně termínu derby ze 32. kola, které se tedy nakonec odehraje na Bouchalkách o den dříve, a to 18. ledna od 18:00. „Jsme rádi, že nám Velké Meziříčí vyšlo s tímto krokem vstříc. Chtěli jsme, aby kluci měli přece jen o něco málo více odpočinku navíc,“ říká pro klubový web generální manažer Plamenů Martin Nečas.

Již dříve se rozhodlo i o přeložení utkání 29. kola proti Novému Jičínu, které se mělo původně odehrát den po Novém roce. Nový termín utkání, které se odehraje na ledě Ďáblů, je nyní stanoven na 2. únor tohoto roku. Jediné zbylé odložené utkání, u kterého není prozatím znán nový termín, je domácí derby z 18. kola proti Velkému Meziříčí. O termínu se bude teprve jednat.