POJĎ HRÁT HOKEJ! Přiveďte své děti v úterý 18. září na Bouchalky

Zveřejněno 16.09.2018 | mk
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U – V rámci celostátní kampaně Týden hokeje, připravil SKLH Žďár nad Sázavou ve spolupráci s ČSLH, již čtvrté pokračování velké sportovní, náborové a informační akce Pojď hrát hokej! . Událost je připravena pro každé dítko, které zajímá sport, obzvláště hokej, chtělo by jednou hrát třeba v NHL nebo alespoň za žďárské Plameny, případně se jen naučit bruslit. Děti si budou moci pod vedením zkušených trenérů vše zdarma vyzkoušet a jejich rodiče se dozví vše, co potřebují vědět, co obnáší mít doma malého hokejistu a budou moci se zeptat na vše, co je bude zajímat. A kromě toho si všichni užijí spoustu zábavy a odnesou si nejen krásné zážitky, ale i zajímavé dárky.

Foto: Petr Nedvěd

V úterý 18.září v 16:00

přijďte na žďárský zimní stadion Na Bouchalkách, kde proběhne zajímavá akce pro nejmenší adepty ledního hokeje Pojď hrát hokej, která je součástí celostátní série Týden hokeje>.

Všechny děti bez rozdílu dovednosti bruslení zde budou mít jedinečnou možnost vyzkoušet si zdarma, jaké to je být hokejistou. SKLH Žďár nad Sázavou ve spolupráci s Českým hokejem (ČSLH) pořádá tuto akci v rámci Týdne hokeje. Kromě zážitku v podobě prvních krůčků na ledě si každé dítě navíc s sebou domů odnese zajímavý hokejový dárek. Přijďte si vyzkoušet lední hokej a zažijte se svými dětmi spoustu zábavy!

Co vzít s sebou?

Co všechno je potřeba si na akci přinést? Stačí jen brusle, hokejka (není povinná), přilba a rukavice (postačí i lyžařská nebo cyklistická helma a lyžařské rukavice). V případě, že máte doma chrániče loktů a kolen pro in-line bruslení, můžete je rovněž vzít s sebou. Pokud nedisponujete bruslemi a helmou, můžete se obrátit na šéftrenéra Vojtěcha Šíra (tel: 722 153 554) s dotazem na možnost zapůjčení vybavení přímo na místě.

Pro děti i rodiče

Týden hokeje je série sportovních akcí určená pro děti ve věku 4 – 8 let a jejich rodiče. Všem se tak naskytne unikátní příležitost seznámit se s hokejovým prostředím. Pro děti je připraven zábavný program na ledě i mimo něj, rodiče zde získají podrobné informace o tom, co obnáší mít doma malého hokejistu a jaký je přínos ledního hokeje pro fyzický a osobnostní rozvoj dětí.

Čekají na Vás dárky, nové zážitky a příspěvek na hokejovou výstroj

První krůčky vašich dětí na ledě bude doprovázet a radami zdokonalovat celkem více než desítka kvalifikovaných trenérů. Na ploše budou vypomáhat také někteří hráči „A“ týmu žďárských Plamenů, kteří přidají něco ze svých zkušeností. Kromě již zmíněných dárků, které na účastníky čekají, získá každý přihlášený „nový hokejista“, jenž bude následně registrován do ČSLH, poukaz na nákup hokejové výstroje značky CCM v hodnotě 1.500,- Kč.

A není to drahé?

Není třeba se obávat. Mýtus, že hokej je extrémně finančně náročný sport, vám zcela jistě objasníme a vyvrátíme. Celá akce je samozřejmě zdarma, stejně jako všechny tréninky náboru (probíhají 2-3x týdně). Ani nákupu výstroje se není třeba bát. Jednak není tak drahá, jak by se mohlo zdát a navíc klub může zapůjčit malým začátečníkům výstroj zdarma.

Přijďte mezi nás – těšíme se na Vás!

Akce Týden hokeje se v rámci projektu Pojď hrát hokej koná již počtvrté po celé České republice. Díky tomu získalo první zkušenost s ledním hokejem téměř 16 000 dětí. Více informací najdete na www.pojdhrathokej.cz v sekci Týden hokeje. Tak vezměte i vy své děti nebo vnoučata, dopřejte jim neopakovatelné zážitky z této nejpopulárnější hry u nás a umožněte jim to alespoň vyzkoušet.