Fanoušky čeká opět slavnostní zahájení sezóny, ale letos jinak...

Zveřejněno 20.08.2017 | mk
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U – Vloni si mohli fanoušci Plamenů užít velkolepé slavnostní zahájení sezóny na náměstí. Letos zvolilo vedení klubu poněkud skromnější formu, ale zato bohulibější. SKLH ve spolupráci s Nemocnicí Nové Město na Moravě povýší úvodní utkání sezóny, na charitativní akci s názvem „PLAMENY HRAJÍ PRO VĚŽ“, jejímž cílem je získat prostředky na zakoupení laparoskopické operační věže pro urologické oddělení novoměstské nemocnice.

Chlapi sobě

SKLH Žďár nad Sázavou tak navazuje na předchozí charitativní akce a rozhodl se podpořit právě nákup operační věže pro urologii novoměstské nemocnice, neboť tato zdravotnická problematika má velmi blízko jak k hokejistům, tak fanouškům, kteří jsou tvořeni převážně mužskou částí populace, která je právě často ohrožena vážnými onemocněními prostaty včetně rakoviny.

Přijede Tomáš Rolinek a další hvězdy, celebrity a zajímaví hosté

Dobročinnou akci osobně podpoří také odchovanci žďárského hokeje, kapitán mistrů světa 2010 Tomáš Rolinek, juniorský reprezentant Martin Kaut a jejich spoluhráč v HC Dynamo Pardubice Petr Sýkora, kteří se v rámci doprovodného programu, mimo jiné, zúčastní autogramiády nebo slavnostního vhazování.

Hostem utkání budou také ředitelka novoměstské nemocnice JUDr. Věra Palečková, primář urologického oddělení MUDr. Jaroslav Tůma, pozváni budou představitelé města Žďár nad Sázavou, partneři SKLH a další zajímavé osobnosti, jak z veřejného, tak ze sportovního a hokejového prostředí.

Doprovodný program od 16:00 na ovále

Diváci se již nyní mohou těšit na zajímavý doprovodný program, který vypukne už od 16:00 na ovále vedle stadionu. Budou tam probíhat soutěže, tematická zdravotnická osvěta s možností různých měření tlaku, BMI atd., prezentace záchranné služby, autogramiáda hostů, stánek s fanshopem, ukázky brankářského tréninku s pukometem apod.

Novou sezónu zahájí Jakub Pustina

V 17:45 odstartuje novou sezónu slavnostní zahájení na ploše zimního stadionu, v rámci kterého přednese státní hymnu operní pěvec Jakub Pustina. Nebude chybět nástup mužstev s tradičními ohňovými efekty, umocněnými novým osvětlením ledové plochy. Vzácní hosté také provedou slavnostní vhazování. Mediálním partnerem akce bude Český rozhlas – Vysočina a moderování jejího průběhu se ujme populární moderátorka této stanice Tamara Pecková.

Každý může pomoci a připojit se

SKLH Žďár na d Sázavou založí základní sumou sbírku, kterou doplní hráči, funkcionáři, partneři a věříme, že se k ní připojí i přítomní fanoušci a návštěvníci zápasu. Pro tento účel budou k dispozici pokladničky a hostesky, které se budou pohybovat po stadionu a umožní vložit komukoli jeho příspěvek. O druhé přestávce se pak všichni dozví, jak byla akce úspěšná a kolik peněz přibude na nákup operační věže, když dojde k předání sumy prostřednictvím symbolického šeku vedení nemocnice.

Třeba i v aukci...

Podpořit nákup operační věže a přispět tak k účinnějšímu boji proti „mužským“ chorobám (ale nejen jim), můžete také formou aukce. V nejbližších dnech bude spuštěna internetová aukce unikátního dresu Plamenů, speciálně vyrobeného jen pro tuto událost a podepsaného hráči a trenéry „A“ mužstva a své autogramy připojí také Tomáš Rolinek, Petr Sýkora, Martin Kaut, Jakub Pustina a další hosté. Úspěšnému dražiteli bude tato jedinečná trofej předána o přestávce tohoto úvodního utkání.

| AUKCE ORIGINÁLNÍHO DRESU PLAMENŮ S PODPISY

Detaily akce:

II. liga, 1.kolo – středa 13.září 2017 18:00 h., Bouchalky
SKLH Žďár nad Sázavou – SC Kolín
16:00 Začátek doprovodného programu na ovále u zimního stadionu
17:45 Začátek oficiálního programu na ploše zimního stadionu
18:00 Začátek utkání