MD : Z poslední přípravy, přestřelka na Úvoze

Zveřejněno 31.08.2010 | kulda
Kometa Úvoz SKLH Žďár nad Sázavou
příp., pondělí 30.8.2010
Kometa Úvoz - SKLH Žďár nad Sázavou KBU - ZNS
SKLH Žďár nad Sázavou: Zelený (Ptáček) - Němec A., Reiterman, Koláček J., Kozel, Koláček R., Vlček, Linsbauer - Kittler, Jícha, Pazourek - Pěška, Skotar, Šebesta - Macháček, Svoboda, Mäki - Němec R.
Branky a nahrávky: Svoboda, Němec A., Pazourek (Němec A.), Jícha (Pazourek), Jícha (Kittler), Pazourek, Pazourek (Reiterman), Němec R. (Pazourek), Jícha
Rozhodčí: Jareš - Friedl, Kunčička
Vyloučení: 8:4
Střely na branku: 30:27
Průběh utkání: 0:1, 2:1, 2:4, 3:4, 3:6, 4:6, 4:7, 6:7, 6:9
B R N O - K poslednímu přípravnému utkání zajížděl v pondělí mladší dorost SKLH Žďár na led brněnské Komety Úvoz. Utkání hrané po celou jeho dobu hlavně dopředu skončilo nakonec vítězstvím "plamenů" ale patnáct branek, které v utkání padli udělalo dalších pár vrásek na čelech obou trenérů. A protože už o tomto víkendu sehrají obě mužstva svoje první mistrovská utkání bude potřeba na obrané činnosti ještě zapracovat.

Reportáž

Utkání hrané v brněnské "ledničce" na Úvoze bez fungující časomíry a za velmi mírného osvětlení probíhalo v exibičním duchu. Zřejmě pod dojmem víkendového začátku mistrovských utkání si mužstva chtěla doufejme že naposledy zalajdačit a tak byly obrany propustnější než obvykle a ani brankáři, hlavně pak ten brněnský, neoplývali přílišnou jistotou. Na obou stranách střelecky excelovali první útoky, které se podíleli na převážné většině vstřelených branek svých týmů. A tak zápas splnil svou roli pouze v tom, že se předvedli další hráči, kteří usilují o místa v základním kádru obou družtev.
 

Ohlasy po utkání

Zdeněk Kulíšek (Žďár nad Sázavou):
V tomto utkání jsme zkoušeli další tři hráče nabízené na hostování z Dukly. Celkem tedy již šest /dva obránce a čtyři útočníky/. Přiznám se, že po jednom utkání nejsem schopen říct kdo z výše jmenovaných si místo základní sestavě vybojuje hned a kdo později, ale pokud o něj stojí budou muset ve svých výkonech přidat. Pochválit naopak musím hráče první pětky Pazourka s Jíchou a i z výkonu Linsbauera a Radima Němce jsem byl příjemně překvapen. Posledně dva jmenovaní nemají místo v mužstvu jisté, ale ukázali jak se o něj má bojovat.