Mladší dorost i podruhé s Duklou vítězně

Zveřejněno 19.08.2010 | kulda
SKLH Žďár nad Sázavou Dukla Jihlava
příp., středa 18.8.2010
SKLH Žďár nad Sázavou - Dukla Jihlava ZNS - JIH
SKLH Žďár nad Sázavou: Zelený (Ptáček) - Koláček J., Vlček, Němec A., Koláček R., Linsbauer - Vacek, Musil, Pazourek - Prchal, Svoboda, Němec R. - Mäki, Kašpar, Macháček, Šimák
Dukla Jihlava: Vacek (30´Svoboda) - Čermák, Brussmann, Szathmáry, Kochánek, Cívka, Port, Reiterman, Sobotka - Kuchyňa, Beran, Mahút - Klaus, Hubert, Severa - Kittler, Skotar, Hotař - Zajíc, Pěška, Šebesta
Branky a nahrávky: Musil, Pazourek, Němec A. (Pazourek) - Klaus
Rozhodčí: Říčan - Mahel, Majtner
Vyloučení: 5:5
Průběh utkání: 2:0, 2:1, 3:1
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U - I v odvetě dokázali mladší dorostenci Žďáru porazit extraligovou Duklu Jihlava. Utkání s tímto soupeřem má vždy pikantní příchuť. Několik hráčů obou mužstev je členem krajského výběru a tudíž se spolu setkávají v jednom týmu, když na různých turnajích reprezentují Vysočinu. Nutno ještě podotknout, že velmi úspěšně.

Reportáž

I napodruhé vítězně. Mladší dorostenci Žďáru vyhráli ve středu na domácím ledě 3:1 s Duklou Jihlava. Před týdnem zvítězili se stejným soupeřem na jeho půdě 6:3. Žďár byl v první a třetí třetině mírně lepším mužstvem. Ve úvodu druhé třetiny se mu podařilo vstřelit i dva góly. Naopak závěr druhé dvacetiminutovky ovládla Dukla a podařilo se jí snížit na 2:1. Utkání definivně rozhodla dělovka Adama Němce od modré čáry v poslední části hry.
 

Ohlasy po utkání

Jiří Jungwirth (Jihlava):
Oba dva gólmani dnes zachytali velice slušně. Naši hráči v poli ale soupeře v ničem nepřevýšili, ani v pohybu. Odskakovali nám puky, prohrávali jsme souboje. Soupeř byl o něco lepší než my, i když by to mělo být naopak. Hráči z první ligy byli lepší než naši extraligoví. Stejně jako v minulém vzájemném zápase byli hodně vidět žďárští hráči, které zkoušíme u nás.

Zdeněk Kulíšek (Žďár nad Sázavou):
Přesto, že Jícha s Půžou vypomáhali staršímu dorostu, odehráli jsme slušné utkání založené na kvalitní výkonu brankáře. Solidní výkon podala i obrana. V útoku se opět prosadili hráči, kteří jsou v hledáčku extraligových klubů. Zklamáním jsou pro mně výkony mladších útočníků, kteří bojují o místo v základní sestavě.