Mladší dorost zahájil vítězstvím na Dukle

Zveřejněno 11.08.2010 | Zdeněk Drla
Dukla Jihlava SKLH Žďár nad Sázavou
příp., středa 11.8.2010
Dukla Jihlava - SKLH Žďár nad Sázavou JIH - ZNS
Dukla Jihlava: Vacek - Cívka, Brussmann, Čermák, Novotný, Port, Reiterman, Szathmáry, Kozel - Pěška, Kuchyňa, Mahút, Hotař, Kittler, Skotar, Severa, Šebesta, Dvořák, Beran, Hubert, Zajíc
SKLH Žďár nad Sázavou: Zelený - Němec R., Linsbauer, Pazourek, Vacek, Vlček, Maštera, Němec A., Svoboda, Koláček, Macek, Prchal, Jícha, Kašpar, Půža, Koláček, Musil
Branky a nahrávky: 16. Beran (Brussmann), 31. Severa (Hubert), 37. Hotař (Beran, Kittler) - 3. Jícha (Pazourek), 46. Musil, 49. Němec R. (Kašpar), 51. Musil (Kašpar), 52. Kašpar (Musil), 60. Pazourek (Jícha)
Rozhodčí: Hejduk, Ryšavý V., Ryšavý A.
Vyloučení: 1:4 Využití: 0:1 V oslabení: 0:0
Průběh utkání: 0:1, 3:1, 3:6
J I H L A V A - Přestože se díky zdržení zahájení provozu žďárského stadionu, mohli mladší dorostenci sejít pouze ke dvěma tréninkům na ledě před prvním přípravným zápasem, zvládli svoji premiéru na výbornou. Se soupeřem hrajícím dorosteneckou extraligu, si poradili a především díky výborné třetí části přesvědčivě Duklu Jihlava porazili.

Foto: Zdeněk Drla (www.hcdukla.cz)

Reportáž

Mladší dorostenci Žďáru nad Sázavou v prvním přípravném zápase proti Dukle Jihlava sice prohrávali již o dvě branky, ale pěti přesnými zásahy ve třetí třetině zápas otočili a zvítězili nad extraligovým soupeřem vysoko 6:3.

Fotky z tohoto utkání si můžete prohlédnout zde.

 

Ohlasy po utkání

Zdeněk Kulíšek (Žďár nad Sázavou):
Zatím jsme absolvovali pouze dva tréninky. Proto byli hodně vidět hráči, kteří se od začátku připravovali s Jihlavou. Ti zápas rozhodli, včetně Adama Musila, který s námi hrál. Musím pochválit i naši obranu, která hrála dobře. Ale ostatní naši útočníci - to nebyla žádná extratřída. Ale každé vítězství se počítá a já jsem spokojený.

Jiří Jungwirth (Jihlava):
Dneska se ukázalo, že spousta hráčů nemůže hrát ani první ligu, prostě na to nestačí. Chybí nám pořádná nahrávka. Musíme se s tím ale poprat. Začátek třetí třetiny vypadal slibně, trošku jsme na soupeře vlítli, ale pak nám dvakrát ujel a dal z toho dva góly. Ne že by se kluci nesnažili, ale prostě na to někteří nemají. Čeká nás hodně práce.