SKLH Žďár nad Sázavou Vsetín
N18, neděle 4.2.2018
SKLH Žďár nad Sázavou - Vsetín ZNS - VSE
SKLH Žďár nad Sázavou: Radosta (51. Vít) – Korec, Čermák, Klodner, Poizl, Macek, Budín – Konečný, Dospěl, Vlk, Malenovský, Jindra, Kuluris, Mihulka, Marguš, Nagy
Vsetín: Málek – Jenáček, Ondračka, Lašák, Kožený, Mikulenčák, Fojtášek, Vávra – Půček, Matiaško, Klímek – Baďura, Petriska, Vašenka – Lukačka, Pernický, Krupa.
Branky a nahrávky: 20. Lukačka (Krupa, Pernický), 27. Jenáček (Půček, Matiaško), 48. Matiaško (Půček, Jenáček).. Rozhodčí: Čech – Kotlík, Nechvátal. . Vyloučení: 4:4 + Kuluris (ZNS) 10 min. Využití: 0:2. V oslabení: 0:0. Diváci: 60. Střely na branku: 31:43. Průběh utkání: 0:0, 0:3.

Reportáž

Žďárští hokejisté podruhé za sebou nedokázali vstřelit ani branku. A brankář Radosta po premiéře za A tým musel znovu řešit několik nebezpečných situací. Během první poloviny první třetiny se totiž nejprve dostal před Radostu Krupa a následně dvakrát zcela nehlídaný zakončoval Petriska. Domácí brankář ale potvrdil svou kvalitu. Už to vypadalo, že první třetina skončí bezgólově, ale jedenáct sekund před první sirénou Skvělou přihrávkou našel zpoza branky Krupa přesně Marca Lukačku, jenž backhandem otevřel skóre - 0:1.

Hned zkraje druhé třetiny musel Radosta znovu zasahovat proti dvěma těžkým ranám. Zejména Jenáčkova rána z první byl velice nebezpečný. V sedmadvacáté minutě Vsetín využil zkrácenou přesilovou hru. Radostu prostřelil z kruhu Šimon Jenáček - 0:2. V pětatřicáté minutě měl hodně práce hostující Málek, ale nebezpečný závar nakonec vyřešil.

Podobný hokej pokračoval ve třetí třetině. Radosta se znovu musel vytáhnout proti Lukačkovi, a o pár desítek sekund zakončoval sám před domácím brankářem Petriska. Po sérii šancí už ale přišla třetí branka. V čase 48:00 už Radosta na střelu Michal Matiaška nedosáhl a o osudu utkání bylo rozhodnuto - 0:3.