Motor Č.Budějovice SKLH Žďár nad Sázavou
30., sobota 10.3.2012
Motor Č.Budějovice - SKLH Žďár nad Sázavou CEB - ZNS
Motor Č.Budějovice: Schwartz F.(Sládek) - Šesták, Farka, Stodolovský, Mikulík, Knotzer, Radoš, Hlavica, Schwartz J., Mulica(C), Doktor, Veřtát, Kubeš, Hodianek
SKLH Žďár nad Sázavou: Strýček(Peška) - Němec A.(C), Vlček, Macek, Klíma, Linsbauer, Machovec - Kaut, Němec R., Prchal - Peschout, Šimák, Partl - Havránek, Nečas, Šmída - Zajíc, Machala
Branky a nahrávky: 34.Farka (Radoš), 44.Hodianek, 45.Mikulík (Hlavica) - 2.Peschout (Šimák), 5.Prchal (Němec A.), 26.Prchal (Kaut), 32.Havránek (Machovec), 39.Šimák (Havránek,Šmída), 47.Nečas (Havránek)
Rozhodčí: Brůha - Knor, Jirovský
Vyloučení: 5:7
Využití: 1:0 V oslabení: 0:0
Střely na branku: 29:32
Průběh utkání: 0:4, 1:4, 1:5, 3:5, 3:6

Reportáž

V sobotním utkání na ledě rezervy mladšího dorostu českobudějovického Mounfieldu opanovali hosté první dvě třetiny, po kterých vedli zaslouženě pět jedna.
Zdramatizovat zápas se podařilo domácím v začátku třetí části, kdy žďárští pod dojmem vysokého vedení polevili. Dvěma brankami v rychlém sledu snížili Budějovice na pět tři a opět bylo o co hrát. Obě mužstva bojovala o vstřelení branky, která určí další vývoj utkání. Podařilo se to Žďáru, kdy po kombinační akci "mladých pušek" šli domácí opět do vedení o tři branky. Hráči Plamenů si už poté zápas pohlídali a utkání dovedli k zaslouženému vítězství.
V tomto týdnu sehrají mladší dorostenci SKLH Žďár nad Sázavou dva zápasy se stejným soupeřem. Je jím rezerva mladšího dorostu HC Bílí Tygři Liberec. Nejprve se střetnou ve čtvrtek 15.března 2012 v 16:30 na stadionu na Bouchalkách a poté v neděli 18.března 2012 cestují na odvetu po Ještěd.

Ostatní výsledky 30.kola skupiny 1-6 :
Tábor - Liberec B                        7:4
Benátky n.Jiz. - Krkonoše                5:7
 

Ohlasy po utkání

Zdeněk Kulíšek (Žďár nad Sázavou):
Naší výhodou bylo, že se hráči Budějovic snažili prosadit hodně individuálně. My jsme opět hráli jako tým což nám už několikrát přineslo úspěch. Všichni hráči hráli velmi dobře. Žvlášť musím pochválit Prchala, Havránka, Šimáka a kapitána Ádu Němce, kteří v tomhle zápase o maličko ostatní převyšovali.