Krkonoše SKLH Žďár nad Sázavou
7., neděle 16.10.2011
Krkonoše - SKLH Žďár nad Sázavou krk - ZNS
Krkonoše: Chour(Hlubuček) - Stanev(C), Erban, Mikulík, Jiřička, Věříš, Chleborát, Patzelt, Junek, Tatar, Exner, Sacher, Lamač, Chlouda, Hronek, Moník J.,Moník F., Kerekanič
SKLH Žďár nad Sázavou: Peška(Strýček)- Macek, Machovec, Linsbauer(C), Klíma - Rozmarín, Šmída, Prchal - Havránek, Nečas, Šimák - Peschout, Němec R.(A), Křížek
Branky a nahrávky: 15.Chleborát (Tatar), 20.Chleborát (Věříš), 44.Hronek, 55.Stanev, 55.Junek (Patzelt), 59.Patzelt (Chleborát) - 57.Šmída
Rozhodčí: Havelka - Janovský, Krulich
Vyloučení: 5:3
Využití: 0:0 V oslabení: 0:0
Střely na branku: 31:25
Průběh utkání: 5:0, 5:1, 6:1

Reportáž

Domácí se do Žďáru pustili s vervou, důsledkem čehož bylo množství chyb hostů. Dvě z nich dokázali Krkonoše využít a tak po první části zaslouženě vedli.
Ve druhé části naopak dominovali hosté, kteří si vytvořili spoustu gólových příležitostí včetně několika samostatných nájezdů na Chouru. Jejich střelecká impotence však byla obrovská a tak se stav neměnil.
Ve třetí části tlačili opět hosté, kteří se nechtěli s výsledkem smířit. Rozuzlení přinesla 44.minuta kdy Krkonoše vstřelili po dorážce třetí branku. Hosté to poté ještě deset minut zkoušeli, ale jejich tlak už nebyl takový jako ve druhé části. Definitivní k.o. pro Ždár přinesla 55.minuta. Dvě branky v rychlém sledu rozhodly o osudu utkání.
Krkonoše si dva body ponechali doma zcela po zásluze po velmi dobrém kolektivním výkonu.
Mladší dorost SKLH Žďár nad Sázavou se v dalším utkání představí v sobotu 22.října 2011 v 17:30 hodin kdy na domácím ledě hostí BK Mladou Boleslav B.

Ostatní výsledky 7.kola :
Benátky n.Jiz. - D.Králové/Náchod      5:5
Liberec B - Kobra Praha                4:1
J.Hradec - Č.Budějovice                1:7
Kolín - Pardubice B                    5:8
M.Boleslav B - Tábor                   2:5
 

Ohlasy po utkání

Zdeněk Kulíšek (Žďár nad Sázavou):
Nehráli jsme dobře. Obránci byli nedůrazní před vlastní brankou a vázla nám rozehrávka. Útočníci neproměnili ani ty nejvyloženější příležitosti. Hráči si hráli co chtěli. Nu což: "Zabruslíme, uvidíme."