SKLH Žďár nad Sázavou Kolín
6., sobota 8.10.2011
SKLH Žďár nad Sázavou - Kolín ZNS - KOL
SKLH Žďár nad Sázavou: Peška(31.Strýček) - Němec A.,Vlček, Macek, Klíma, Linsbauer, Machovec - Rozmarín, Šmída, Prchal - Indra, Němec R., Křížek - Havránek, Nečas, Šimák
Kolín: Martínek(41.Miler) - Hájek, Vaněk, Kozák, Jaroš, Martinec, Hyšpler, Borovský, Mašlonka, Pokorný, Čtvrtečka, Čureja, Mazač
Branky a nahrávky: 9.Nečas (Šimák,Havránek), 9.Rozmarín (Prchal), 11.Prchal (Šmída), 19.Linsbauer (Havránek), 25.Prchal (Šmída), 27.Rozmarín (Šmída,Prchal), 50.Němec R. (Indra) - 40.Hájek (Jaroš), 58.Čureja (Kozák), 58.Vaněk (Kozák), 60.Jaroš (Hájek)
Rozhodčí: Paulík - Lukáč, Ryšavý
Vyloučení: 6:4
Využití: 1:2 V oslabení: 0:0
Střely na branku: 28:25
Průběh utkání: 6:0, 6:1, 7:1, 7:4

Reportáž

Žďár vyhrál první třetinu 4:0, ale kolínští nebyli horším mužstvem na ledě. Dokonce domácí přestříleli. Gólman Plamenů však všechny jejich pokusy kryl a na druhé straně byla produktivita žďárských velmi dobrá. Když ve druhé části přidali domácí ještě dvě branky a hosté skórovali až v poslední minutě třetiny bylo o osudu utkání rozhodnuto. Ve třetí části Kozli kosmeticky upravili výsledek do přijatelné podoby, ale body k radosti domácích připadly Žďáru.
V sedmém kole pokračuje mladší dorost v soutěži proti HC Krkonoše. V neděli 16.října proti tomuto soupeři nastoupí na zimním stadionu ve Vrchlabí.

Ostatní výsledky 6.kola :
Dvůr Králové/Náchod  -M.Boleslav B     4:4
Tábor - Krkonoše                       nedohráno
za stavu 6:2 hosté ve 42 minutě odešli z ledu
Pardubice B - J.Hradec                 4:2
Č.Budějovice B  - Liberec B            0:5
Kobra Praha - Benátky n.Jiz.           2:4
 

Ohlasy po utkání

Zdeněk Kulíšek (Žďár nad Sázavou):
Z naší strany pěkné utkání. První dvě třetiny měly solidní parametry. Škoda nesoustředěnosti v posledních minutách zápasu. Branky, které jsme inkasovali byly z kategorie laciných. Musím pochválit Míru Pešku. Bez jeho výkonu v první třetině by bylo utkání daleko dramatičtější.