Benátky n. J. SKLH Žďár nad Sázavou
3., neděle 25.9.2011
Benátky n. J. - SKLH Žďár nad Sázavou BNJ - ZNS
Benátky n. J.: Pošmourný (Štverák) - Nesládek(C), Svoboda, Černý Mi., Macura, Šípek, Pišev, Novák, Matoušek(A), Černý Ma., Heran, Kalfiřt, Jícha, Novotný, Bukolská, Válek, Ivanov, Fiala, Majstr, Šimon, Hrubant
SKLH Žďár nad Sázavou: Peška - Vlček, Klíma, Linsbauer(A), Machovec, Macek - Mäki(C), Němec R., Prchal - Havránek, Nečas, Šimák - Indra, Šmída, Křížek - Peschout, Rozmarín
Branky a nahrávky: 21.Jícha (Heran), 37.Černý Ma. (Bukolská), 40.Jícha (Heran) - 24.Mäki (Vlček), 32.Prchal (Havránek, Nečas), 39.Nečas (Šmída), 58.Prchal (Šmída)
Rozhodčí: Lojza - Tasch, Brázdil
Vyloučení: 10+1x 5´+ OT - 5+1x 5´+ OT
Využití: 2:2 V oslabení: 0:0
Střely na branku: 28:26
Průběh utkání: 1:0, 1:1, 2:1, 2:3, 3:3, 3:4

Reportáž

Lídr skupiny "Střed" Benátky nad Jizerou byli pro Plameny houževnatým soupeřem. Jejich devízou bylo proměňování šancí a síla v osobních soubojích. Žďár lépe bruslil a byl na tom i kondičně lépe. To se nakonec ukázalo jako rozhodující pro vývoj celého utkání. Do třetí třetiny jim totiž zbylo více sil a tak si od Jizery vezou vítězství.
Další utkání sehraje SKLH Žďár nad Sázavou na domácím ledě o svátku sv.Václava 28.září 2011 v 15:00 hod. s rezervou libereckých Bílých Tygrů.

Ostatní výsledky 3.kola :
Č.Budějovice B - Dvůr Králové/Náchod    3:0
Kobra Praha - Pardubice B               5:4
Liberec B - Tábor                       1:1
J.Hradec - M.Boleslav B                 0:2
Kolín - Krkonoše                        3:3
 

Ohlasy po utkání

Zdeněk Kulíšek (Žďár nad Sázavou):
Přesto, že nám pořád skřípe rozehrávka dokázali jsme soupeře nakonec přetlačit. Musím klukům poděkovat, dřeli a do souboje přidali i srdíčko což si myslím, že rozhodlo.