Motor Č.Budějovice SKLH Žďár nad Sázavou
1., sobota 10.9.2011
Motor Č.Budějovice - SKLH Žďár nad Sázavou CEB - ZNS
Motor Č.Budějovice: Kadlec (Nekola) - Farka, Šesták, Hodianek, Stehlík, Šergl, Vavřík, Doktor, Hlavica, Schwartz, Mulica, Brož, Kubeš, Brejžek, Mašek, Šulek
SKLH Žďár nad Sázavou: Peška (Neubaer) - Němec A., Vlček, Linsbauer, Machovec, Dorrer, Macek, Klíma - Maki, Šmída, Prchal - Havránek, Nečas, Šimák - Peschout, Zajíc, Křížek - Indra, Rozmarín
Branky a nahrávky: 19.Brejžek (Schwartz), 23.Stehlík (Vavřík), 32.Doktor (Mašek,Šulek), 58.Šulek (Mašek,Vavřík) - 8.Peschout (Zajíc,Křížek), 28.Nečas (Šimák,Havránek), 34.Maki, 47.Nečas (Prchal,Němec A.)
Rozhodčí: Ondřej - Knor, Němec
Vyloučení: 5:3
Využití: 2:1 V oslabení: 0:1
Střely na branku: 34:27
Průběh utkání: 0:1, 2:1, 2:2, 3:2, 3:4, 4:4

Reportáž

Utkání mělo všechny atributy začátku soutěže. Pěkné akce střídali hrubé chyby. A protože toho pěkného i těch chyb udělali obě mužstva přibližně stejně, skončilo utkání zaslouženou remízou. Nutno dodat, že po konci střetnutí byla odjeta tři trestná střílení na každé straně. Tak to nařizovaly v případě nerozhodného výsledku loňské propozice. V těch byli lepší hráči Žďáru v poměru 1:0. K jejich smůle však po zápase hlavní arbitr utkání po telefonické konzultaci zjistil, že pro letošní rok opět vedení svazu provedlo "inovaci" a vrátilo se ke klasické remíze. Obě mužstva tedy berou po bodu a nájezdy se neprovádí. Druhé kolo ligy mladšího dorostu proběhne na Bouchalkách v sobotu 17.září 2011 v 17.30 hodin, kdy naším soupeřem bude celek Kobry Praha.

Ostatní výsledky 1.kola :
Pardubice B - D.Králové/Náchod        1:5
Kobra Praha - Tábor                   3:6
Benátky n.Jiz. - Mladá Boleslav B     4:0
Liberec B - Krkonoše                  3:3
Jindřichův Hradec - Kolín             odloženo
 

Ohlasy po utkání

Zdeněk Kulíšek (Žďár nad Sázavou):
Myslím. že jsme odehráli celkem solidní utkání. Ve hře se začínají objevovat věci, které děláme na treninku, což je dobře. Někteří loňští osmáci si na dorostenecký hokej začínají teprve zvykat. Hráči, kteří přišli na hostování z extraligové Jihlavy asi poznali, že i ve Žďáře budou muset o své místo v sestavě bojovat. Ostatně jako všichni. Kádr mužstva je zatím dostatečně široký.