Série se za stavu 1:1 vrací na Bouchalky. Podaří se Plamenům vybojovat matchball?

Zveřejněno 28.03.2018 | Tomáš Masař
SKLH Žďár nad Sázavou HC Vlci Jablonec
SF3, čtvrtek 29.3.2018 18:00
SKLH Žďár nad Sázavou - HC Vlci Jablonec ZNS - JBL
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U - Po dvou odehraných zápasech se série vrací zpátky pod Zelenou horu za stavu 1:1. Oba týmy si dokázaly udržet domácí neporazitelnost a naplno se ukázalo, jak velký rozdíl ve hře může dělat o několik metrů větší nebo menší kluziště. Jablonečtí Vlci v úterý dokonale využili znalosti domácího prostředí a uštědřili tak Plamenům užitečnou lekci. Míč je teď na straně svěřenců Michala Konečného, aby i oni ukázali, jak dokáží využít domácího prostředí a podporu vynikajících žďárských fanoušků.

PLAMENY POPRVÉ V PLAY OFF ODEŠLY PORAŽENY

Až teprve ve třetí sérii play off a osmém zápase celkově poznaly Plameny hořkost porážky. Domácí Vlci na ně v Jablonci doslova vlétli a i přes velmi dobrý výkon mladého Jana Radosty v bráně se jim nakonec podařilo pětkrát skórovat, zatímco domácí Hosnedl kapituloval jen třikrát. Naplno se ukázalo, jakou výhodou je pro jablonecké jejich menší hřiště, na které je jejich hra šitá přesně na míru. Velice často se jim úspěšně dařilo držet útočnou modrou čáru a nepouštět Plameny z obrané třetiny. Navíc Vlci oproti nedělnímu střetnutí na Bouchalkách ukázali mnohem větší důraz v před brankovém prostoru a ve třetí třetině dokázali potrestat fauly žďárských hráčů proměněnými přesilovkami, což se nakonec ukázalo jako rozhodující.

PODAŘÍ SE SVĚŘENCŮM MICHALA KONEČNÉHO UHÁJIT NEDOBYTNOST BOUCHALEK?

Domácí hřiště na Bouchalkách bylo po většinu sezóny místem, odkud si málokterý ze soupeřů přivezl body. V play off se pak Plamenům podařilo přeměnit domácí led doslova v pevnost, ve které všechny snahy hostujících týmů skončily nezdarem. Stejně tak i jablonečtí Vlci v neděli odešli poraženi, když především v úvodu utkání doslova nestíhali odolávat pekelnému tempu domácích Plamenů, které po ledě doslova létaly. Bruslení s pukem i bez, dravost, rychlé nahrávky a kombinace se tak ukazovaly jako ten správný klíč v souboji s Vlky, kterým větší rozměry hřiště očividně dělaly problém. Další neméně důležitou součástí hry jsou již tradičně přesilové hry. Jablonečtí s mnoha zkušenými hráči umí nabídnuté přesilovky využívat a Plameny by se tak pobytu na trestné lavice měly co nejvíce vyvarovat.

Jestli se Plamenů podaří i napodruhé na domácím ledě spálit jablonecké Vlky na troud a vybojovat si výhodu matchballu můžete sledovat již tento čtvrtek 29. 3. od 18:00 buď přímo na zimním stadionu na Bouchalkách, nebo jako již tradičně prostřednictví online přenosu a nyní i na TVCOM live.

VSTUPENKY A PŘEDPRODEJ

Opět je možné zakoupit vstupenky s předstihem a tím se vyhnout frontám před začátkem utkání. Předprodej začal ve středu tradičně v hokejové prodejně SobiSport - v budově zimního stadionu (nyní provizorně v 1.patře hlavní budovy ZS - dřevěné dveře ve vchodu do stadionu) od 9:30 - 12:00, 13:00 - 17:00. Cena vstupenky je na finálové kolo play-off 80,- Kč.

Pokud se ale do města dostanete až v den utkání, i pro vás bude možnost vyhnout se frontám, jelikož pokladna na zimním stadionu bude otevřena již dvě hodiny před utkáním.

Cena vstupenky80,- Kč
PŘEDPRODEJ PRODEJNA SOBISPORT
Středa9:30 - 12:0013:00 - 17:00
Čtvrtek9:30 - 12:0013:00 - 17:00 
V DEN ZÁPASU
ČtvrtekPokladna na ZS otevřena od 16:00 hod. (dvě hodiny před začátkem zápasu)

VÝJEZD DO JABLONCE!

Již teď je jasné, že čtvrtý souboj v bitvě o kvalifikaci o WSM ligu se odehraje v Jablonci. Není to zrovna krátká štreka, nicméně věříme, že fanoušci vyrazí žďárské hokejisty podpořit a znovu jim pomoci přiblížit se k velkému snu a to zahrát si kvalifikaci o WSM ligu. Přihlásit se můžete na facebooku Šakal Patriots nebo na telefonním čísle 732 574 667. Cena výjezdu je více než příznivá - i se vstupenkou 170,- Kč, odjezd je před druhou hodinou odpoledne.

Cena výjezdu i se vstupenkou170,- Kč
Odjezd od ZSsobota 13:50 hod.

ZÁPASY PLAMENŮ NA TVCOM Live

Pokud nebudete schopni se z nějakého důvodu dostavit na utkání Plamenů osobně, k dispozici budou do konce sezóny live přenosy na TVCOM. V sobotu by již měl být vysílán i přenos z Jablonce. Jednotný poplatek je 90,- Kč a zaplatit se dá jednoduše kartou. Podrobnosti zde.

Zde se můžete již nyní přihlásit ke sledování zápasů:

Čtvrtek 29. 3. 2018 18:00 SKLH Žďár nad Sázavou - HC Vlci Jablonec nad Nisou