Plameny se doma proti Nymburku pokusí odčinit předchozí dvě zaváhání

Zveřejněno 26.01.2018 | Tomáš Masař
SKLH Žďár nad Sázavou NED Hockey Nymburk
29., sobota 27.1.2018 17:30
SKLH Žďár nad Sázavou - NED Hockey Nymburk ZNS - NYM
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U - Začátek roku vyšel svěřencům trenérů Konečného a Biegla na výbornou, soupeře drtili svými ofenzivními výpady a vyšlápli si i na oba v té době vedoucí celky tabulky. Tábor si odvezl ostudnou devítku a ani Havlíčkův brod nedokázal na Bouchalkách bodovat. Nastolené tempo se ale žďárským hokejistům nepodařilo udržet a v dalších dvou zápasech si připsali jediný bodík, což je jistě daleko za očekáváním jak fanoušků, tak samotných hráčů.

NYMBURKU SE V POSLEDNÍCH TÝDNECH DAŘÍ

Hokejisté Nymburka drží po 28 kolech v tabulce 6. místo s 39 body a lehounce aktivním skóre (99:98). Na pátý Kolín ztrácí 9 bodů a na sedmé Klatovy mají naopak 4 body náskok. V novém kalendářním roce se však Nymburku daří pravidelně sbírat body a z posledních 6 zápasů si jich připsali hned 13, úplně bez bodů odjížděli v novém roce pouze z ledu rozjetých moravskobudějovických Žihadel. V posledním kole pak nymburští hokejisté rozstříleli Klatovy 9:1, nutno však dodat, že západočeši přijeli k Labi ve značně oslabené sestavě jen s 10 hráči v poli a 2 brankáři.

PLAMENY Z POSLEDNÍCH DVOU UTKÁNÍ ODEŠLY PORAŽENY

Po vynikajícím vstupu do nového roku se gólostroj Plamenů lehce zadrhl. Nejprve si žďárští hokejisté nedokázali na vlastním ledě poradit s David Servisem a prohráli 4:3 v prodloužení a následně nedokázali bodovat ani na ledě nebezpečného Kolína, kde padli brankou v poslední minutě. Odstup na vedoucí Havlíčkův Brod se tak zvýšil na 7 bodů, a ačkoliv třetí Moravské Budějovice ztrácí na Plameny taktéž 7 bodů, jistě by nebylo záhodno ztrácet další zápasy. Do sestavy by se měl opět vrátit v extralize se otrkávající Jaromír Pytlík a žďárské útočné komando by tak mělo být zase o něco údernější.

TUTO SEZÓNU ZATÍM PLAMENY S NYMBURKEM JEŠTĚ NEPROHRÁLY

Bilance vzájemných zápasů v této sezóně jasně vyznívá ve prospěch Plamenů. Všechna tři střetnutí skončila výhrou Plamenů, dvakrát si z Nymburka žďárští hráči odvezli výhru po samostatných nájezdech (0:1sn a 2:3sn) a doma si připsali výhru 5:4. V loňské sezóně již byla vzájemná bilance vyrovnanější, když oba soupeři vyhráli zápasy na svém domácím ledě, Nymburk 3:2pr a 6:0 a Žďár 6:3 a 2:1sn. Jestli se Plamenům podaří naskočit opět na vítěznou vlnu, nebo Nymburk prodlouží jejich výsledkovou mizérii můžete sledovat tuto sobotu od 17:30 buď přímo na zimním stadionu na Bouchalkách, nebo prostřednictvím online přenosu.

LETOŠNÍ VZÁJEMNÉ ZÁPASY
2so 16.09.2017 Nymburk SKLH Žďár nad Sázavou0:1 sn
11so 28.10.2017 SKLH Žďár nad Sázavou Nymburk5:4
20so 09.12.2017 Nymburk SKLH Žďár nad Sázavou2:3 sn

VE STŘEDU ZAJÍŽDÍ PLAMENY DO MĚSTA REKORDŮ A V SOBOTU SE NA BOUCHALKÁCH POPEROU S PÍSKEM

Další mistrovský zápas čeká žďárské hokejisty ve středu 31. 1. od 18:00 v Pelhřimově, kde se střetnou s domácími Ledními Medvědy. Následně na to přivítají příští sobotu 3. 2. od 17:30 na vlastním hřišti soupeře z Písku.

Populární čepice opět na skladě!

Po první várce čepic "Pingu" se jen zaprášilo. V tuto chvíli jsou však již opět na skladě všechny velikosti v obou barevných variantách. Koneckonců, play-off se blíží a je třeba se vybavit, třeba již při zítřejším zápase s Nymburkem. Stánek "fanshop" pochopitelně nebude na Bouchalkách chybět. Celý sortiment vč. cen najdete pod odkazem na našem webu.

  Čepice jsou ve dvou barevných variantách a různých velikostech vč. dětských.