Starší dorost si hladce poradil s Letňany

Zveřejněno 18.01.2018 | Ondřej Krásný
SKLH Žďár nad Sázavou Letňany
N9, středa 17.1.2018
SKLH Žďár nad Sázavou - Letňany ZNS - LET
SKLH Žďár nad Sázavou: Radosta – Černohorský, Korec, Čermák, Klodner, Poizl, Cibuzar, Budín – Konečný, Dospěl, Vlk, Kouba, Jindra, Kuluris, Marguš, Nagy, Vašíček
Letňany: Zeithamel – Štěpánek, Zedek, Krutil, Pelant, Hlinka – Klatt, Nrovec, Kyclt, Valdhans, Janča, Soukup, Srbek,Vlček, Slavík, Pejchal
Branky a nahrávky: 5. Kuluris (Vašíček), 9. Vašíček (Marguš, Klodner), 10. Vlk (Vašíček, Černohorský), 31. Vlk (Nagy), 35. Vašíček (Klodner), 41. Vlk (Vašíček) – 16. Valdhans (Pelant). Rozhodčí: Kratochvíl – Bohuněk, Holeček. Vyloučení: 6:6. Využití: 2:0. V oslabení: 2:0. Diváci: 68. Střely na branku: 46:35. Průběh utkání: 3:0, 3:1, 6:1.
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U - Poměrně snadné utkání si zahráli žďárští starší dorostenci proti Letňanům. Plameny si rychle vytvořily tříbrankový náskok, který postupně navyšovaly. Hattrickem se blýsknul Zbyněk Vlk.

Foto: Petr Nedvěd

Reportáž

Plameny odehrály skvělé utkání, hodně jim na startu pomohl rychlé vedení o tři branky. Již v páté minutě se totiž před hostujícího Zeithamela dostal Michael Kuluris, jenž poprvé rozvlnil síť - 1:0. Netrvalo dlouho a v přesilové hře žďárští hokejisté přidali druhou branku po střele Dominicka Vašíčka - 2:0. Podobná situace se odehrála o další minutu a půl později. Ještě než na časomíře naskočila desátá minuta, Plameny vedly o tři branky. Zbyněk Vlk překonal Zeithamela potřetí - 0:3. Před odchodem do kabin sice za hosty snížil David Valdhans, ovšem to bylo ze strany Letnaň vše - 3:1.

Ačkoliv se ve druhé třetině hrálo dlouho vyrovnaně, utkání rozseknul v polovině zápasu na svoji stranu Zbyněk Vlk - 4:1. Ve hře čtyři na čtyři pak definitivní tečku za třemi body udělal Dominick Vašíček - 5:1. Ve třetí třetině se už zápas víceméně dohrával, tím spíš poté co hned po devatenácti sekundách posledního dějství vstřelil hattrick Zbyněk Vlk - 5:1.

Fotogalerie