Rodiče a děti zbystřete! Začíná nábor mladých Plamenů!

Zveřejněno 05.09.2017 | Ondřej Krásný
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U - Děti a rodiče pozor! Pokud doma stále dokola slyšíte větu "já chci hrát hokej", teď je k tomu ta nejlepší možnost! Od středy 6.září totiž startuje nábor nových Plamenů. Přijít může každé dítě od čtyř let a rozhodně nepotřebuje ani hokejové vybavení, stačí si vzít brusle, jakoukoliv přilbu a rukavice a jdeme na to. Pod vedením zkušených trenérů udělají první krůčky na bruslích a třeba nastartují slibnou kariéru! Pojď hrát hokej.

Foto: Petr Nedvěd

O něco málo starší kategorie přípravky se pilně připravuje na další sezonu. Za sebou má i velice zábavné soustředění. Hokejisté však potřebují projít úplně prvními krůčky a k tomu slouží nábor. První trénink náboru začne příští středu 6.9. v 16:45 hod., bavit je bude nejen bruslení ale budou pod vedením skvělých trenérů, kteří jim předají nejen základy, ale taky se budou starat o to, aby se malí hokejisté co nejvíce bavili.

Věříme, že hokej vaše ratolesti nadchne, proto budou tréninky náboru pokračovat vždy každou středu, sobotu a neděli dle rozpisu ledu, všechny tréninky jsou zdarma. Nejmenším začínajícím hokejistům ani není třeba hned kupovat výstroj, stačí brusle, jakákoliv přilba (např. lyžařská, cyklistická), rukavice a pak se už jen poprvé postavit na led. K dispozici je i bezplatné zapůjčení výstroje. Přijďte se vy i se svými dětmi bavit hokejem!

Tréninky náboru
První tréninkStředa 6.9. 16:45 h.
Další tréninky Každou středu, sobotu a neděli dle rozpisu ledu
Za kolik?Všechny tréninky náboru probíhají ZDARMA
Co potřebuji? Brusle, rukavice, přilba (cyklistická) – k dispozici bezplatné zapůjčení výstroje