Proběhlo tradiční malování loga, na led vyjedou Plameny dnes

Zveřejněno 06.08.2017 | Ondřej Krásný
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U - Z malování žďárského "Žetka" na středový kruh se stala již tradice. Letos se počtvrté sešli dobrovolníci, kteří od ranních hodin malovali logo žďárských Plamenů, a i letos se povedlo. Logo žďárského hokejového klubu vynikne tím spíše, že je zabělený led a nové osvětlení přineslo na stadion daleko více světla. Na led vyjedou hokejisté zítra, A tým ale v neděli ještě využije ledovou plochu v Bystřici nad Pernštejnem.

Foto: Petr Nedvěd

Kvůli technickým poruchám a vysokým teplotám se letos tvorba ledu poněkud protáhla. A vzhledem k tomu, že žďárští hokejisté hrají již v úterý první přípravný zápas v Třebíči, byli dnes nuceni využít ledovou plochu v Bystřici nad Pernštejnem.

Na domácí led vyjedou Plameny zítra, bude na ně čekat ale skvěle připravený a již na první pohled odlišný, než na který bývali nejen oni, ale i fanoušci zvyklí. Logo na středovém kruhu není žádná novinka, naopak z malování "Žetka" se stala už tradice, která pokud bude možnost, bude i v následujících letech pokračovat.

Co je ale velikou novinkou je zabělení ledu, opticky přidá ledové ploše velké množství světla a hlavně bude daleko lépe vidět puk. Co je ovšem daleko důležitější je nové osvětlení, které přineslo na led v porovnání se starými světly krásně rovnoměrně rozpoložené osvětlení.

Z prvního tréninku na žďárských Bouchalkách vám naše redakce přinese bohatou reportáž včetně ohlasů hráčů. No a nebo se přijďte podívat, jak na tom Plameny po pauze jsou, jste vítáni!