Play-off pokračuje! Série se dnes vrací do Žďáru

Zveřejněno 01.03.2017 | mk
SKLH Žďár nad Sázavou HC BAK Trutnov
OF3, středa 1.3.2017 18:00
SKLH Žďár nad Sázavou - HC BAK Trutnov ZNS - TRU
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U – Tempo play-off nabralo zběsilé obrátky a dnes nás čeká už třetí zápas osmifinále. Plameny do něj vstoupily v sobotu na vlastním ledě vítězně, ale Trutnov v pondělí pod Krkonošskými vrcholy srovnal krok. Důležité utkání, kterým se jeden z osmifinalistů ujme vedení, určitě opět přinese atraktivní a bojovný duel, ve kterém nenechá ani jeden ze soupeřů tomu druhému nic zadarmo.

Předpoklady se potvrzují – náročná a dlouhá série

První dva zápasy potvrdily všechny předpoklady, které se v komentářích před startem play-off objevovaly. Dramatická a vyrovnaná série, bojovné zápasy hrané do posledních zbytků sil každého hráče, vypjatá a vyostřená atmosféra na ledě, taktická bitva trenérů a to vše probíhá před úžasnou diváckou kulisou, ke které přispívají oba fanouškovské tábory. První dva zápasy viděly téměř dvě tisícovky lidí.

Dnes možná klíčový třetí zápas

Dnes osmifinálová bitva pokračuje třetím duelem, ve kterém půjde o hodně. Vítěz bude mít na kontě dvě výhry, tedy polovinu potřebných. Zároveň bude vítězi stačit vyhrát své zbývající domácí zápasy a zajistí si postup do dalšího kola. Plameny zatím zvládaly sérii velmi dobře až do třetí třetiny duelu v Trutnově, která se jim hrubě nepovedla. A proto zrovna teď potřebuje Pleva a jeho parta tradiční skvělou podporu svých fanoušků. Přijďte pomoct dotlačit Plameny k další domácí výhře a užít si úžasnou atmosféru play-off.

Play-off 2017

Výsledky osmifinále (Západ/Střed)
HC Kobra Praha – IHC Písek 2:0 (8:2, 3:2)
SHC Klatovy – HC Lední Medvědi Pelhřimov 2:0 (7:4, 6:5sn)
HC Vlci Jablonec nad Nisou – NED Hockey Nymburk 2:0 (3:1, 5:1)
HC Vrchlabí – SC Kolín 1:1 (2:3, 4:2)
BK Havlíčkův Brod – HC Řisuty 1:1 (2:4, 5:2)
HC Tábor – HC Klášterec nad Ohří 1:1 (3:4, 3:0)
HC Moravské Budějovice 2005 – HC Děčín 1:1 (4:3, 2:5)
SKLH Žďár nad Sázavou – HC BAK Trutnov 1:1 (3:1, 3:4)

Výsledky osmifinále (Východ)
VHK ROBE Vsetín – HC Kopřivnice 2:0 (9:0, 10:4)
HC RT TORAX Poruba 2011 – HC Nový Jičín 1:1 (3:4, 3:1)
Draci Šumperk – HC Bobři Valašské Meziříčí 1:1 (1:2, 3:2)
SHK Hodonín – HK Opava 1:1 (5:1, 4:5)

Opravdu přijďte včas a využijte předprodej

Zápasy play-off přináší neopakovatelnou až elektrizující atmosféru, která láká na tribuny výrazně vyšší počty diváků než při běžných zápasech, navíc přijíždí také početné skupiny příznivců soupeře. Proto se vyhněte frontám u pokladny a u vchodu před začátkem zápasu včasným příchodem a využitím předprodeje vstupenek. Předprodej vstupenek probíhá v prodejně hokejových potřeb „SobiSport“ vedle hlavního vchodu do stadionu (9:30-12:00, 13:00-16:00). Pokladna bude otevřená dvě hodiny před začátkem utkání a posílené budou opět parkovací plochy (viz obrázek).

Přesto vedení klubu vyzývá diváky, aby na stadion přišli s větším předstihem a mohli si tak vychutnat atmosféru utkání od samého začátku. Právě v minulém zápase řada diváků neviděla úvodní branku play-off, protože v tu chvíli ještě stáli ve frontě, proto přijďte minimálně 20 minut před začátkem a pokud možno si kupte vstupenky v předprodeji nebo s předstihem na pokladně.

Se Šakaly autobusy do Trutnova

Pro fanoušky, kteří si nechtějí nechat uniknout ani zápasy Plamenů na ledě soupeře, připravil fanklub Šakal Patriots autobusový výjezd také na páteční utkání osmifinálové série do Trutnova. Cena výjezdu je 100,- Kč včetně vstupenky na utkání. Vzhledem k velkému zájmu budou vypraveny dva autobusy a ty se rychle plní, takže své přihlášení neodkládejte. Zájemci si mohou rezervovat místa na e-mailu fanklubSklh@seznam.cz nebo na tel. čísle 742 574 667 (pouze SMS).

VYBAVTE SE VE FANSHOPU NA PLAY-OFF

Play-off je vrcholem sezóny, je to svátek pro hokejisty, funkcionáře, ale především pro fanoušky. A naplno si užít zápasy vyřazovací části lze v dresu, se šálou či jinými předměty vyjadřujícími sounáležitost a podporu svému klubu. Pro fanoušky bude opět připraven stánek s programy a klubovými suvenýry. Kromě těch tradičních z letošní kolekce „Hoříme hokejem“ jako jsou parádní značková trička, nové šály, kšiltovky, propisky, řehtačky a další pěkné věcičky, jsou k dispozici také nové dresy přímo k zakoupení nebo na objednávku s vlastním jménem a číslem.