Mladší dorost utržil doma debakl, starší se drží na prvním místě, junioři přerušili sérii neúspěchů

Zveřejněno 30.01.2017 | Anna Růžičková
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U – O mládežnický hokej rozhodně nebyla v uplynulém týdnu nouze. Všechny kategorie totiž zvládly ke konci týdne odehrát hned dva zápasy.

JUNIOŘI

Žďárští junioři se poslední dobou, co se výher týče, velmi trápili. V pátek si proti týmu z Písku připsali 12. prohru v řadě. Sérii neúspěchů mohli přerušit v nedělním utkání na ledě Chrudimi. To se jim povedlo a vítězstvím 3:4 v samostatných nájezdech si po delší době zapsali body do tabulky, ve které jsou momentálně na 9. místě.

SKLH Žďár nad Sázavou – IHC Písek 2:3

HC Chrudim – SKLH Žďár nad Sázavou 3:4 sn

STARŠÍ DOROST

Starší dorostenci měli v obou víkendových zápasech nevýhodu hostujícího prostředí. Po úspěšném začátku nadstavby si v sobotu výhrou 2:4 na ledě Karlových Varů přidali další body do tabulky. V neděli odehráli utkání v Kladně, kde však i přes skvělý výkon padli 1:2 v samostatných nájezdech. V tabulce si však pořád drží své prvenství.

HC Energie Karlovy Vary “B“ – SKLH Žďár nad Sázavou 2:4

PZ Kladno – SKLH Žďár nad Sázavou 2:1 sn

MLADŠÍ DOROST

Extraligový mladší dorost teď střídá úspěšné období s neúspěšným. Ve čtvrtek odjeli mladí hokejisté zabojovat do Třince, odkud se však vrátili poraženi - 4:1. V neděli nastoupili svěřenci Jaromíra Pytlíka na domácím ledě proti hokejistům Havířova. Už od začátku zápasu se ale domácím nedařilo a nakonec utržili debakl 2:10. V tabulce sk. B klesli na 5. místo.

HC Oceláři Třinec - SKLH Žďár nad Sázavou 4:1

SKLH Žďár nad Sázavou – HC AZ Havířov 2:10